fredag den 30. september 2011

to-do # 2

Jeg går ind i en uge med en masse forberedelser til børnefødselsdag næste weekend, så min to-do liste for den kommende uge er beskeden. Dog udspringer den denne gang mere af lyst end af nødvendighed og det er vel altid et godt udgangspunkt. 

fesen ta-da!

Jeg klarede mig igennem min fem punkts to-do liste med bravour og oven i købet et par dage før tid. Men nu var det jo primært røvsyge praktiske gøremål, der var på min liste og ikke lækre, foto-egnede kreative projekter, så jeg har ikke så meget billeddokumentation. 
Men jeg kan da vise et billede af hvordan min tilstoppede kældergang, så ud inden den blev ryddet og så fortælle, at den nu er helt clean, farbar og tilgængelig. Planen var at tage et før og efter billede, men det har tiden ikke været til, så I må bare tage mit ord for gode varer, hæ hæ..

Jeg vil meget gerne være med på en runde mere, denne gang forhåbentlig med nogle mere hyggelige og lyst-baserede projekter, så der kommer en to-do liste senere på dagen..

onsdag den 28. september 2011

tæt på mål..

Skulle jo gerne kunne hakke samtlige fem punkter af på min to-do liste imorgen, så har været i gang med at fifle med de famøse perler fra Søstrene Grenes. Synes de douchede pasteller de er lavet i, er sindssygt lækre. Mit (lillebitte) to-do "projekt" var egentlig et armbånd i mint, men de tre størrelser perler jeg købt til formålet, synes jeg blev lidt for store til det. De lilla havde jeg i nogle mindre størrelser, så sådan et blev det istedet. Og så fik jeg til gengæld en fin halskæde med mintfarvede perler..

Ville jo selvfølgelig allerhelst have haft det med porcelænsperler, men har endnu ikke været så organiseret, at jeg har fået købt dem i tre forskellige størrelser i samme farve. Det kommer..

lørdag den 24. september 2011

rød og hvid kaloriefest

Storesøster er afsted på spejdertur, så det er kun lillesøster og mig, der skal smovse og mæske os i de her små djævle. Og jeg har så åbenbart nået en alder, hvor medaljer lige er sagen. Hvad mon det næste bliver.. Borgmesterstang og pleskner?

torsdag den 22. september 2011

nu hænger jeg på den

Jeg er kongen af store planer, løse ender og halvfærdige projekter, som aldrig bliver ført ud i livet pga. dovenskab, sløvhed og manglende tid. Men nu har jeg meldt mig til Westmoses to-do/ta-da projekt og satser kraftigt på, at det kan hjælpe mig til at hanke op i mig selv og få nogle af tingene ud af verden. 

Havde først lavet en dosmerseddel, der var dobbelt så lang, men ku' godt se, at med en så overambitiøs liste, var det dømt til at mislykkes, så nu har jeg modereret den lidt. Der er kun ca. 1,5 kreativt projekt over den, men til gengæld flere irriterende hængepartier, som jeg skal ha' ryddet op i nu!!

Hvis ikke jeg kan strege alle fem punkter på torsdag, lover jeg at save min højre fod af!

onsdag den 21. september 2011

de forsvundne læsere..??

Er der andre end mig (og Vanløse blues), der har mistet kassen med faste læsere fra forsiden?? Jeg har ikke rørt eller ændret noget, men den er bare forsvundet. Så hvis der sidder en venlig sjæl, der ved hvordan jeg får den frem igen, vil jeg da meget gerne have et tip.. Tak, tak!

tirsdag den 20. september 2011

uhhh..

Så er flybilletterne på plads! Og lige pludselig er det der Japan særdeles virkeligt, meget håndgribeligt og nærmest lige rundt om hjørnet. Gulp! Glæder mig som et lille barn, men kan stadig få glimtvise sug i maven over det. Fordi det er så stort og så langt væk og så lang tid og så helt igennem anderledes, end alt hvad man kender og er vant til. Og sikkert måske noget once in a lifetime.

Hotellet i Tokyo er på plads og det er lige som det skal være: noget kæmpestort, semi-luxuriøst, 37 etagers halløj. Og mand, hvor jeg glæder mig til at sidde dér på sengen som Bill Murray i Lost in translation. I en alt for lille kimono og nogle alt for små tøfler og et storslået panoramaview over Tokyo. Forhåbentlig bare med et mere happy face, end han har..

Resten af turen ligger endnu ikke helt fast, men vi skal i hvert fald til Kyoto og Hiroshima og en nationalpark eller to. Og med knap 3 uger bli'r der forhåbentlig tid til at nå det hele.
(Og så noget mavesurt gammelkonebrok: jeg gider ikke elektroniske billetter til oversøiske "store" rejser! Overhovedet. Billund-Pisa med Ryanair = okay, fair nok. Men helt ærligt; på long-haul gider jeg altså ikke en fesen, sjasket A4 kopi, der ligner noget, man meget nemt kan komme til at krølle sammen og kyle i skraldespanden. Nej, jeg vil ha' en god gammeldags IATA udstedt billet, trykt på kraftig karton og med en kupon for hver strækning. Og nogle taloner der skal rykkes af. Noget der fucking ligner noget. Altså..)

søndag den 18. september 2011

blog award

Oh Deer søstrene Heidi og Tina har været så søde at give mig en award. Tusind tak skal I have, det er jo altid dejligt at blive værdsat :o) Jeg har været travlt beskæftiget med farve-udfordringen, men nu er jeg vist ved at være klar igen, så hermed kommer 8 hårrejsende, banebrydende og ikke uspændende facts om mig:

1) jeg er en ørn til at parallelparkere

2) jeg h-a-d-e-r underholdningsprogrammer i fjernsynet

3) jeg har et afsindigt temperament, som jeg ofte til tider har svært ved at styre

4) jeg har engang -ene mand- ædt 2,9 kg Quality Street på 9 dage

5) jeg kunne tysk, inden jeg startede i skolen (tak, ZDF!)

6) jeg har været aupair i Italien i min grønne ungdom

7) jeg var vegetar, fra jeg var 16 - 25. Nu er jeg et køddyr..

8) min store skræk er at havne i en situation hvor jeg skal synge foran andre mennesker!

En del af awarden er, at man giver den videre til 8 andre bloggere, som man har opdaget fornylig. Lige den sidste del vælger jeg at se stort på ved nogle af bloggerne og giver den hermed videre til disse fabelagtige kvindemennesker:

Louise med bloggen Kreafabrikken
Ditte med bloggen Ditte Aulin
Wilhelmine med bloggen Wilhelmine
Kristiane med bloggen Pekabooh
Pille (?) med bloggen Pilles Univers
KGaardsted med bloggen KGaarsted
Louise med bloggen Kom lidt farve i skeen
Camilla med bloggen Camillaeli


Nu mangler jeg bare at give modtagerne besked, så har jeg vist husket alt. Endnu engang tak, Heidi og Tina!

sprød orange

Så blev det sidste dag i Losarinas udfordring: Orange! Lækker, klar, sprød orange. Jeg elsker den. Ikke alene og ikke i for store mængder, men som et lovely pift hist og pist, er den helt fantastisk!

Tak for udfordringen, Losarina. Det har været sjovt at lege med.

lørdag den 17. september 2011

brun..

Det her brun var knap så let som de andre farver, men lidt kunne det da blive til. Og hvis ikke det var fordi, jeg lige i øjeblikket er ved at se, om ikke jeg kan få skåret lidt af livvidden, så ville jeg have kunnet poste billeder af en masse, dejlig brunt chokolade.. Mmmm, cho-ko-laaa-de..

fredag den 16. september 2011

farven lilla

Så blev det lillas tur. Synes, den kan være lidt svær at fange på billeder, men her er den altså. Med mere eller mindre held..

dagen derpå

For lige at mane gårsdagens fæle misforståelser i jorden, vil jeg nu springe ud som modeblogger og flashe dagens rØde outfit. Så er der forhåbentlig ingen tvivl om hvilken flØj jeg stemte på igår..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...