søndag den 28. april 2013

den sidste uges loppefund

Det er virkelig den gode tid vi går i møde. Ikke nok med at dagene er længere, temperaturen stiger og det pipler frem med grønt alle steder, så er den udendørs loppesæson også for alvor skudt i gang. Uhh, hvor er det bare en lækker tid. Se bare her, hvad jeg har gaflet mig med hjem fra bagagerumsmarkedet på Ingerslev Boulevard de sidste par søndage. Udover godterne her fik jeg også en ordentlig posefuld tøj, men det røg i vaskemaskinen, inden jeg fandt mit gamle ramponerede kamera frem.

Det gule overskab er jeg simpelthen så glad for at have fået fingrene i. Skøn fin farve og så kan jeg rigtig godt lide formen og størrelsen og den åbne del mellem de to skabsdele. Som det er nu skal det faktisk bare i kælderen, men til efteråret skal jeg i gang med en større makeover/omforandring af indretningen herhjemme, så der skal jeg helt sikkert nok få fundet det rigtige sted til det. 

Tasken er møglækker. Strikvestene ligeså. Og så synes jeg det der sart blå "ophængsværk" er lidt sjovt. Det er indersiden af en gammel køleskabslåge og den sarte pastelblå farve var simpelthen fin, at jeg ikke kunne lade det ligge. 

Så alt i alt en forrygende sæsonstart på lopperne. Og det bedste af det hele er jo, at det kun lige er begyndt..


4 kommentarer:

 1. Du har ret i at taske er møjlækker. Den ser også møjlækker ud i mine øjne :-)

  SvarSlet
 2. Lækre fund. Jeg bliver helt misundelig for finder aldrig sådanne ting når jeg er afsted.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Oh I am so in love with the yellow cabinet and the leather bag....major scores! Heidi

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...