søndag den 3. april 2011

iøvrigt mener jeg..

at dansk politik trænger til en politiker, der gør det til sin mærkesag at indføre 4 dages arbejdsuge og 3 dages weekend. Vedkommende ville få en blankocheck med min stemme omgående. Det her 5:2 holder jo ingen steder..

(og nej, billedet har ikke en kæft med noget som helst at gøre. Jeg trænger bare til noget pænt at kigge på ved udsigten til allerede at skulle starte arbejde igen imorgen. Synes aldrig rigtig jeg nåede, at opdage at det var weekend..)

6 kommentarer:

 1. Heldigvis er det snart påske med ekstra fridage!
  Du må altså huske at passe på dig selv!

  SvarSlet
 2. Hahahahhahahaha du er skøn :) Jeg synes det er et privilegium, at vi kun har en arbejdsuge på 5 dage :) Det holder ingen steder i fx England og USA. Men ja- jeg holder på, at jeg burde få penge for at gå hjemme og hygge mig! Det er vel det eneste rigtige! Så kan godt følge dig :)

  SvarSlet
 3. @Diktesoph: den der enorme pukkel af trælse, tidskrævende, stressfremkaldende (og ikke arbejdsrelaterede) ting, der fik min puls op at ringe og hjertet til at sitre forleden er gudskelov så godt som ude af verden! Men tak for omsorgen ;o) Og ja, det er snart påske - dejligt!!

  @Blomsterpigen: åh, jeg ved jo godt at vi har det som blommen i et æg herhjemme, men alligevel: hold fast, hvor kan så'n 2 dage bare flyve afsted ;o)

  SvarSlet
 4. Ja ja den er god med dig. Her kæmper vi for at få 2 dages weekend. Og hvor er Benedikte som jeg jo kalder for Sophie hi hi altså skøn. Elkser også hendes blog (og din). Knus

  SvarSlet
 5. Jeg er med dig! Mere weekend til folket. Sidder jo og halvsover midt i morgenmaden. Nej weekend skal der til og så desuden også kortere arbejdsdage og højere løn. Eller mon det var at gå for vidt?

  SvarSlet
 6. Your funny Momma I love your flowers have a great week!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...