lørdag den 26. maj 2012

hjæææælp, tak!

Er der et klogt hoved, der har et godt forslag til hvordan jeg kan lave hul i de runde øreringe vedhæng i krympeplast jeg sidder og laver lige nu?? De er ca fire centimeter i diameter og problemet er, at min hulmaskine ikke kan nå helt ind i midten af cirklen. Jeg har lige prøvet at lave hul med en spids nål og derefter forsigtigt udvide det med en syl, men det får plasten til at flække og bli'r heller ikke stort nok efter bagningen.. Har desværre heller ikke en hultang, der ellers nok skulle kunne klare det. Øv, sidder her med alle mine talenter og gode ideer og løber så panden mod den åndssvag hul-mur. Hvad kan jeg ellers bruge? Forslag modtages med kyshånd, tak!

9 kommentarer:

 1. Det findes en pen der hedder en fjeder pouncher - Jeg vil tro at den kan klare opgaven. Jeg har set den hos Creativ Company

  SvarSlet
 2. Tak for det, Dorte :o) Det vil jeg lige se nærmere på

  SvarSlet
 3. Hvis du bor i nærheden af Odense, må du låne min hultang til hver en tid. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Det var sødt af dig at tilbyde, men desværre bor jeg i Østjylland, så¨det blir vist for langt at køre ;o)

   Slet
 4. Jeg plejer at skære hullerne med en skalpel... det er også en mulighed.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Med en skalpel!? Hmm, ku være jeg sku' prøve dét, men tror jeg er lidt for fummelfingret og utålmodig til at kunne lave små runde huller med sådan en fætter ;o) Men tak for tippet!

   Slet
 5. Ved godt det er lidt sent, men hvad med en boremaskine med et bette bor i.

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Jeg er også lidt sent ude...men hultang til at lave bælte huller med, er helt fantastisk. Der er flere størrelse huller for en billig penge. Min er købt i Stof og Stil, for en del år siden. Ser dem dog ind imellem forskellige steder ;O)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...