søndag den 20. maj 2012

en mager omgang og støvsugning af have

Jeg havde stand på Ingerslev idag og det var simpelthen den magreste omgang nogensinde. Vejret var fantastisk og der var sådan set masser af mennesker, men handle ville de ikke! Jeg solgte for max. 650-700 og var der endda længere end jeg plejer, i håb om at det ville vende og der ville komme lidt skred i sagerne. Det skete bare ikke. Og det var ikke kun hos mig, men over hele linien den var gal, kunne jeg høre rundt omkring. Heldigvis var det nogle af de større ting jeg fik solgt, så der var da tyndet ud i det, da vi skulle hjem, men det var da noget af en flad fornemmelse ellers. 

Jeg stod med en veninde, så vi skiftedes til at springe ud og se om vi istedet kunne finde os noget at få med hjem, men det var sgu ligeså sløjt. Det blev kun til en lækker Molo jakke med verdens fedeste foer til lillesøster og to ruller tapet. I sort/hvidt såmænd. Som tidligere skrevet har jeg skyet sort i nogle år, men den er ved at snige sig lidt ind igen. Har fået en løs ikke-gennemtænkt ide om, at den måske kunne være fed i min gang. Ellers kan den uden tvivl bruges til noget andet..

Nå ja, og så har jeg brugt resten af dagen på at støvsuge min have
 
Luften har været tyk af mælkebøttefnullere de sidste dage og idag viste det sig så at vores -lavtliggende- have åbenbart er endestationen.  Når de først er kommet herned, kommer de ikke op igen og hele terrassen var derfor dækket af et 4-5 cm. tykt blødt tæppe af fnuller. Fnuller der bare hvirvlede forstyrret rundt og havnede i næse, svælg og øjne ved det mindste forsøg på at feje det sammen. Så jeg måtte ty til støvsugeren og liste forsigtig rundt og s-u-g-e skidtet op, så det er til at være udenfor igen. Græsplænen kunne også godt ha' trængt til en tur, men dér trak jeg alligevel grænsen..

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt nok vildt ud med alt det fnuller. Havde alligevel aldrig forventet at skulle se nogen støvsuge en have, men nu kan det da krydses af på listen - hvis der da fandtes sådan en over mærkværdige oplevelser! ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud :- )

  Rina

  SvarSlet
 3. Træls med et sløjt salg - jeg synes da ellers, at du har nok af lækre sager at sælge ud af!

  SvarSlet
 4. Årh fik da lige et godt grin! 'Støvsuge min have'. Tak for det :-)

  SvarSlet
 5. Det er et kæmpe job at tage på marked...og bare så trist når kunderne ikke rigtigt køber noget... suk!
  Jeg har prøvet at sidde på et pissekoldt julemarked... og imens jeg var der ,solgte jeg for det dobbelte på nettet... så føler man lidt at man lægger energien forkert! I det mindste frøs du garanteret ikke ;)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...