fredag den 2. marts 2012

black is back

Sort har været fuldstændig bandlyst i min boligindretning de sidste 10-12 år så'n cirka, men her på det seneste er der begyndt at komme små bitte sorte klatter hist og pist og det er faktisk rigtig fint. Jeg bli'r sandsynligvis aldrig den sort/hvide minimalistiske type, men som et modspil til alt det hvide og alle farverne, tilfører sort faktisk et lille karakterfuldt pift.

Af samme grund er jeg svært tilfreds med min "nye" opslagstavle, der tidligere havde lys træramme og polkaprikket gul baggrund og egentlig var temmelig urolig. Men nu har den fået en make-over med lyseblå trækant og sort baggrund og jeg synes, det indrammer tingene fint og giver en helt anden ro istedet. Dejligt.

4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud, Heidi. Her sniger sig også flere sorte klatter ind, det "strammer" godt op, synes jeg.
  God weekend!

  SvarSlet
 2. I love your black and your cake in your previous post Heidi looked so good!!

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot!!! Og det der PIP collage tapet bliver nok en besættelse for mig at finde! "Brød" forresten ind hos Rice i Odense nu da jeg var hjemme - men ingen salg derfra ha ha!!!! Den kage ser ikke mindre end fantastisk ud! God weekend♥

  SvarSlet
 4. Jeg drømmer om en hel væg malet med sort tavlelak. Skal nok også få det en dag :-) - flot tavle som giver en fed kontrast til de farverige klatter :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...