fredag den 9. marts 2012

klar!

Valutaen er hentet, kufferten er -så godt som- pakket, skoene kridtet, forventningerne høje, spændingen på bristepunktet og nu må det gerne bare snart blive søndag.. Mangler bare lige endnu to nætter med stressdrømme om mistede fly, forsvundne billetter og sidste-øjebliks-panik, inden vi letter fra Kastrup og sætter kursen mod Japan og tre ugers forhåbentlig topfed og actionpacked ferie.

Den sidste tids nerver og planlægningsstress er forsvundet som dug for solen og tilbage er kun kriblende, frydefuld spænding og jeg glæder mig som et lille barn.

Det samme gør pigerne. I aften har de en lille ferieafskedsfest/sleep-over for veninderne og huset flyder med tøser, madrasser, soveposer og fis og ballade. Altsammen skyllet ned med rigelige mængder sukker, salt, farve- og smagsstoffer. 
Det sundeste indslag var vist aftenens velkomstdrink. En pebermynte milkshake fundet på fantastiske pinterest og fremstillet af storesøster. Desværre var der ikke nok til at moren kunne få et glas, men de siger den var god..
Jeg døjer stadig med defekt kamera, så beklager billedkvaliteten. Imorgen når veninderne er vippet hjem, skal jeg ud og ha' købt et nyt. Det absolut sidste hængeparti, inden vi er hundrede procent ferieklar.

16 kommentarer:

 1. ønsker jer en god tur :)

  SvarSlet
 2. Jeg er SÅ misundelig og håber I får den mest fantastiske tur!!! Aiiiiiii, hvor kan jeg godt forstå I glæder jer.... Rigtig rigtig RIGTIG god ferie... :)

  SvarSlet
 3. KÆMPE meget god tur :-)
  Glæder mig til billeder fra turen - håber du har et ok kamera at tage med.

  SvarSlet
 4. Ha' nu en rigtig rigtig dejlig tur. Glæder mig så meget til du er hjemme igen og skal blogge om turen :))

  SvarSlet
 5. Er sikker på i får en fantastisk tur.. vi skal også snart på ferie, her er destinationen "dog bare" Lanzarote, men nøøj hvor jeg glæder mig til at komme ned og slappe helt af, og opleve en masse spændene ting, som f.eks Kameler , og mad lavet på varmen fra vulkanen :-)

  SvarSlet
 6. Håber I får en fantastisk ferie. Japan...det lyder sgu ikke dårligt!

  SvarSlet
 7. Hold da op - Japan...nøjjj det lyder godt nok spændende. Håber I får en FANTASTISK tur :-)

  SvarSlet
 8. It all looked divine.....Those drinks looked soooo good!
  Quite a buffet of fun!

  SvarSlet
 9. Go-go-go!!!
  De forberedelses-faser er så godt beskrevet - sådan er det!!
  Enjoy!!

  SvarSlet
 10. Ha en underbar resa! Och jag som just hittat hit och redan är fast - jag får väl läsa igenom alla tidigare inlägg lååångsamt, så att de räcker tills du är tillbaka och fortsätter skriva! :)

  SvarSlet
 11. Ønsker jer en rigtig god ferie! Bliver jo nok til lidt shopping og bileder som vi kan nyde her på bloggen bagefter?

  SvarSlet
 12. Tak tak allesammen :o)

  Vi har lillesøsters lille notebook med, så satser kraftigt på at kunne pippe lidt i ny og næ derovre fra. Og nu har jeg ovenikøbet fået et nyt kamera, så der måske ovenikøbet kan krydres med lidt billeder.

  SvarSlet
 13. Nøøøøj, Heidi... Jeg er da slet ikke misundelig. Slet, slet ikke ;) Hav en fantastisk tur! Jeg glæder mig til at læse om den og se billeder. Bon Voyage!

  SvarSlet
 14. Hov havde slet ikke set dit indlæg♥ I er jo over alle bjerge. Sikke et eventyr der venter jeg. Glæder mig til at høre om oplevelserne♥

  SvarSlet
 15. Sådan skal en aften være med veninderne;)

  SvarSlet
 16. God tur :- )

  Lækker lækkerier :- )

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...