fredag den 23. marts 2012

me like japan

Det har skortet lidt på netforbindelse her i Japan, så har ikke fået pippet før, men her kommer en voldsom omgang ubehandlet billedspam fra dagens tur til området Arashiyama lidt udenfor Kyoto. Med bambusskov, templer, landsbyliv, bjerge, aber og silende, vedvarende heldagsregn. Det hele skyllet ned med verdens pæneste sodapop.

Japan er fantastisk og vi har en fed tur, selvom vi er ved at være godt brugte og lidt trætte af at flyve, fare og opleve hele tiden. Det er fandme ingen picnic det her; fødderne er ømme af at trave, benene tunge som bly af at bestige bjerge, hele kroppen værker af at sove på tynde tatami måtter på gulvet og hovedet er ved at være pænt fyldt op. På mandag skal vi heldigvis på et to-dages rekreationsophold ude midt i en nationalpark og ikke lave andet end at slappe af, bade i varme kilder, trække vejret dybt og fordøje de seneste ugers oplevelser.

Desværre lader det til, at vi ikke når at få kirsebærtræernes blomstring med i denne omgang. Vi har stadig en uge at løbe på, men foråret er lidt forsinket i år, så det ser ikke for lovende ud, men så er der jo endnu en god grund til at komme tilbage en anden gang.

God weekend til alle!

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fantastisk ud...... Dejligt at du deler lidt billeder med os!
  Nyd nu resten af ferien, og så glæder jeg mig til at se lidt flere billeder når du kommer hjem igen ;o)

  SvarSlet
 2. So beautiful...I didn't even no you were on a trip the monkeys kind of look scary though.....the umbrellas and bikes , great shot! Have a wonderful time!

  SvarSlet
 3. Masser af misundelse her fra. God weekend!

  SvarSlet
 4. Det lyder jo lige som det skal være og billederne oser af at far away!!! Enjoy!!!

  SvarSlet
 5. Åh jeg bliver helt stakåndet. Vi drømmer selv om en laaang tur til Japan :-) Det ser lige præcis så skønt ud som jeg tror det er. Glæder mig helt vildt til at møde de makak-aber. Forsat rigtig god tur til jer :-)

  SvarSlet
 6. Lyder som om I har en fantastisk tur! Flotte billeder - du skuffer ikke! :o)

  SvarSlet
 7. Det ser smukt ud... Vi skal afsted midt i maj. :)

  SvarSlet
 8. Hvor skønt at høre fra dig og sikke total flotte fotos! Kan godt forestille mig at man er lidt mørbanket når man traveller helt igennem ;-)Sikke en oplevelse. Kæmpeknus♥

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...