mandag den 27. februar 2012

så er der noget ved at gå på kursus

Hatten af for medkursister, der første kursusdag tropper op med et fuldstændig afsindigt monstrum af en konditor-festfyrværkerikage, der smagte lige så fantastisk som den så ud og var stor nok til at dække både formiddags- og eftermiddagskaffen.. Hallelujah.

12 kommentarer:

  1. Årh ja... Jeg skal på kursus på torsdag... Nu steg mine forventninger helt uhæmmet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvad er det for en fætter-altså kagetype?

      Slet
  2. HOLDA KÆFT!! Den gad jeg rigtig godt sætte tænderne i :- )

    SvarSlet
  3. @betine: I know :o) Fremtidens flade bradepandekager vil ha' svært ved at leve op til dette pragteksemplar..

    @vibstjert: jamen, den var strengt taget måske mere dessert-agtig, eftersom den bestod af to lag (forskellige) fromager (hyldeblomst og hindbær, tror jeg) adskilt af lyse kagebunde med chokoladestykker i. Let, luftig og frisk i smagen, uden på nogen måde at blive tung, kvalm eller for meget..

    @Leizys Barslerier: det var den også :o)

    @bettina: det var den lige nøjagtig, men hun er også uddannet konditor og ved tydeligvis hvordan man gør :o))

    SvarSlet
  4. @Rina: jeg kunne også godt ha' kørt et stykke mere til min aftenkaffe, for lige at fuldende dagen :o))

    SvarSlet
  5. Nøj............ den kunne jeg godt lige gafle i mig! Den er jo helt fantastisk at se på. Heldige dig - og de andre på kurset ;o)

    SvarSlet
  6. Åhhh mine tænder løber i vand! Heldige dig!!

    SvarSlet
  7. MUMS, det kursus vil jeg godt med på!

    SvarSlet
  8. PS: Vil i øvrigt sende et kompliment i din retning! Blev helt opslugt af dit kulørte pastel univers, men mest af alt teksten som rammer lige ind i min humor. Jeg hænger på!

    SvarSlet
  9. Måååååms!

    http://carlscandy.blogspot.com/

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...