fredag den 3. februar 2012

projekt lillesøsters værelse

Det lader til, at jeg endelig er kommet et skridt videre med projekt lillesøsters værelse. Sidste år da farmand flyttede og der alligevel var opbrud og omforandringer i luften, lovede jeg hende at hendes værelse skulle have en make-over. 

Det startede også fint. Jeg fik solgt det store klædeskab, der fyldte hele værelset, skruet nogle af tingene ned fra væggene, spartlet lidt huller og så tja, så gik gassen af mig og jeg nåede aldrig videre. Så nu har hendes værelse set rodet og ufærdigt ud det meste af et års tid og NU skal det være. 

Kravene er, at det skal være "mindre patte-agtigt" (dvs. mindre barnligt) og så skal farverne holdes i blå, røde og pink nuancer. Primært. Bortset fra det, er hun ikke vanskelig og hun er ikke selv den, der går op i detaljerne. I modsætning til moren. (For slet ikke at sige storesøsteren)

Så jeg har rimelig frie hænder og kom lige idag i tanke om, at de skal på vinterferie med farmand i uge 7 og så kunne det jo være fedt, hvis jeg kunne få lavet det som en surprice make-over, mens de er væk, så værelset står funklende klart, når hun kommer hjem.

Har vævet frem og tilbage, om der skulle tapet op derinde igen eller om det lillablomstrede, der er på den ene væg, bare skulle males/tapetseres over. Men tror nu nok, at jeg idag er endt på, at vi napper kirsebærblomsterne med den lyserøde baggrund fra Pip. Kan egentlig bedre lide den blå og er bange for, at der skal gå prinsesse i den med det lyserøde, men det gi'r altså lidt mere varme til værelset og så opvejes det forhåbentlig af det blålige rundt omkring.

Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang! Og jeg føler mig endda så kæk og frisk, at jeg satser på at give storesøsters en omgang bagefter! Wuhuu..

P.S.: til eventuelle andre der skulle have fået gode ideer om at fange vilde mus levende og holde dem fanget i et bur ud fra en slags misforstået blødsødenhed og mangel på forståelse for naturens orden: Glem det! Det lune savsmuld og den lettilgængelige mad er ikke nok til at kompensere for den manglende frihed og staklerne kreperer alligevel indenfor 24 timer af stress og angst over at være indespærret. Så er det vel alligevel mere humant at få knækket nakken på et splitsekund. Eller noget..

P.P.S.: mit kamera er i stykker og jeg er overladt til min mobiltelefons 2 mp skodkamera. Derfor.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thanks, I'm happy to hear that :o)

   Slet
 2. Det kan kun blive fedt det værelse der - Jeg glæder mig til at "kigge indenfor"

  SvarSlet
 3. Yeahh. Følger helt sikkert med i projektet.

  SvarSlet
 4. I can't wait ....this is going to be gorgeous......

  SvarSlet
 5. Fedt med surprice værelse :-)

  R.I.P Brownie!

  SvarSlet
 6. Det bliver da SÅ fedt det værelse. Er selv i gang med den store make-over OVERALT i hytten i disse dage. Crap hvor indebærer det meget arbejde, meeen det bliver SÅ godt bagefter. God arbejdslyst ;-)

  SvarSlet
 7. Uh, du viser forhåbentlig billeder af resultatet :)) Med din sans for farver og detaljer skal du nok opveje det nuttede i tapetet. -Og så pirkede du lige til min dårlige samvittighed over manglende make-overs af børneværelser, måske jeg bare skulle få fingeren ud :)..

  SvarSlet
 8. Misundelse er en grim ting - men den der tapet mappe... OMG! Det er vist sådan en man giver en halv krig for, men for sulan der må være til mange projekter i sådan en...! Heldige dig... ;-)

  Og lille Brownie - tror måske ikke vi skal have så ondt af ham/hende, for tænk at ånde ud i så fine omgivelser - ikke så skidt endda, når alternativet kunne have været en klapfælde under køkkenvasken! Hmm... okay så...

  Ha' en god weekend!

  Charlotte

  SvarSlet
 9. Det kan da kun blive godt (0:
  Hvil i fred Brownie!

  SvarSlet
 10. @dorthe: det skal du endelig bare gøre :o)

  @rikke røjkjær: du skal være velkommen :o)

  @polkadotpetticoat: I sure hope so. I only wish I had your energy and determination ;o)

  mrs. poppins: ved nu faktisk ikke helt om det er realistisk at jeg kommer i gang/bliver færdig der, men jeg håber!

  @bettina: jeg får helt sved på panden v tanken om en all-over make-over. Men skal nok blive rigtig fedt, når I er færdige. Og sikkert også en fed fornemmelse at der er ordnet overalt..

  @differentia: det ku' da godt være, he he ;o) Nej, jeg har jo som sagt selv taget tilløb i et år nu, så jeg har vist ikke noget at lade nogen høre for ;o)

  @chatmoms: jep, den mappe er fed. Om den er de knap 700 kr værd, vil jeg så sætte spørgsmåltegn ved nu.. Specielt fordi jeg jo alligevel ikke nænner at klippe i den og derfor kun bruger den til at bladre og kigge i.. Også en god weekend til dig :o)

  @sannepkunst: det håber jeg :o)

  @loppe-shoppe: forhåbentlig :o)

  SvarSlet
 11. Forsøgte forgæves at kommentere i går... Argh! Nå.. men - wow med wow på for en lækkert værelse det bliver!!! Mums! Og sikke noget med stakkels lille Brownie... Det så ellers lige så hyggeligt ud med det fine bur og det hele.
  Pis-åsss!

  Jeg tror da i øvrigt jeg skal i Rema - det hjælper garanteret på humøret at tørre mund i libertyprint :)

  SvarSlet
 12. Du blogger i sådan en skøn stil! Giver mig altid en dejlig latter og inspiration.
  Datterens værelse skal sikkert blive rigtig lækkert, du er meget stilsikker med farvesans så det batter.
  Og Brownie - R.I.P.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...