tirsdag den 14. februar 2012

ærteposer med duft

Jeg har syet en håndfuld ærteposer af nogle gamle stofrester. Eller egentlig er det vel mere korrekt at kalde dem for risposer, for det er ris der er i. Ris tilsat forskellige dufte. En med knuste kanelstænger. En med stjerneanis. En med lavendel. En med tørrede appelsinskaller. En med oregano. (Okay, lige dér knækkede filmen nok lidt, for duften er egentlig lidt irriterende, men de tiltænkte vanillestænger viste sig at være for fedtede til at bruge, så jeg måtte tænke alternativt)

Til en eventuel anden gang vil jeg slappe lidt af med duftene. Specielt duften af kanel og stjerneanis hænger i hele huset i en grad, så det er til at udvikle både kvalme og hovedpine af. Men tanken var da meget god..

11 kommentarer:

 1. Lyder nu ellers meget lækkert, og de er helt vildt fine.

  SvarSlet
 2. Hehe :-) de er fine er de. Men hvis de er tiltænkt at skulle ligge i undertøjsskuffen og sprede duft, er stjerneanis og oregano måske en farlig duft...... ;-)
  Hvad skal du bruge dem til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, lingeri (eller for mit vedkommende snusfornuftige mormorbenklæder) med oreganoduft sku' da nok gøre lykke, he he..

   Nej, de skal skam ikke i undertøjsskuffen, men er bare tiltænkt at skulle "leges" med eller pilles ved :o)

   Slet
 3. haha, det er tanken, der tæller, det ved du til næste gang du vil gå krydderiamok :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepsen, man er jo sommetider nødt til at få testet nogle ideer for at finde ud af, om de holder i virkeligheden. Oreganoen gør så ikke :o)

   Slet
 4. Hi hi... Oregano?? :) Jeg sad engang ved siden af en i biografen (da jeg var gravid første gang) og han STANK af oregano. Virkelig meget. Det gjorde han altså... Anyway - de er SÅ fine, dine ærteposer. Jeg er så vild med alle dine detaljer - og hvor er det bare en god idé at putte duft i!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du :o) Træls at sidde i bif, som oversensibel nygravid og skulle trækkes med oregano. Men hvordan er det liiige, at man kommer til ligefrem at lugte af oregano..!? Sært..

   Slet
 5. Så søte erte/risposer!
  Tror jeg satser på litt lavendel i mine ;o)

  SvarSlet
 6. hihii. Skønt indlæg - skønne farver - skønne poser.
  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er den fedeste idé. Min far er parfume allergiker, så det er en super idé til hygge, hvor selv han kan være med.
  Jeg er vild med din blog :-)

  Knus Emilie
  http://livetssolside.blogspot.com/

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...