onsdag den 1. februar 2012

bingo!

Den der ler sidst, ler bedst. Jeg fik dig, Brownie! Og prøv at se, hvor fint den passer ind i buret og hvor fint buret ser ud med liv i. Jamen altså. Dog synes jeg der er nogle af tremmerne, hvor den kan få hovedet liiige lovlig langt ud til, at jeg er helt tryg ved buret..

Pludselig her i formiddags sad kræet inde i den tomme fælde. Fatter ingenting, men nu slipper jeg da for at tage forbi Stark. Åh, livet er da herligt! 

(Eneste lille indvending er, at jeg synes den ser meget mindre ud, end jeg husker den fra kælderen. Så enten er det min hukommelse, der svigter eller også er den en af flere.. )

17 kommentarer:

 1. Nårh - den er da også nuttet... Det er sikkert bare dig, der husker forkert - og ellers er jeg sikker på at Brownie sms´er vennerne om at det er smart at blive siddende i luksusfælden...

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud :o) Men vær opmærksom på, at en mus kan komme igennem et hul på 6-7 mm - eller hvad der svarer ca. til en blyants tykkelse. Så jeg ville nok ikke være tryg ved at have den i det bur :o)

  :o) Bettina

  SvarSlet
 3. Oh my Lord no wonder you did not tell me you have a mouse....eek! I have to say I do love her or his home!

  SvarSlet
 4. Brownie kan i teorien (og sandsynligvis i praksis) være Hr. Brownie eller Fru Brownie - baby-Brownies er der sandsynligvis også1

  SvarSlet
 5. Sårh hvor er den sød og så er det nok omtrent den smukkeste muse-indstallation nogensinde set! :-)

  SvarSlet
 6. Nb. Tror også at Bettina har ret...

  SvarSlet
 7. Hold da op, hvor er det spændende. Vil den godt spise og drikke? Jeg tænker, det er jo en vild mus, så det var da ikke sikkert... Kan I røre ved den eller hapser den efter jer?

  SvarSlet
 8. I lOVE the pip-wallpaper, I bought the same for my new house and can't wait to see how it will look like! So pretty with the pink and the mint-coloured home for your mouse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you :o) I love the wallpaper as well but unfortunately it's about to be painted white. It's in my oldest daughters room and she's tired of all the colours and wants her room to be just black and white!

   I'm sure your house will turn out great with this wallpaper :o)

   Slet
 9. ps... jeg er også VILD med tapetet.... og alt det andet :)

  SvarSlet
 10. Det er vireklig en fin residens den mus har fået!

  SvarSlet
 11. Fælden må frem igen - nu ved du jo den virker :-) Så kan det være Brownie snart får en legekammerat i buret.

  SvarSlet
 12. Hej, fandt lige din blog. Og wow, sikke et univers af farver der gør en glad. Jeg melder mig som fast læser og glæder mig til at se flere billeder fra dig :-) Kh Line. www.lille-fugl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha' og velkommen til :o)

   Slet
 13. Tak for jeres kommentarer. Desværre endte historien alt andet end lykkeligt, da kræet lå dødt i buret allerede næste morgen.. Sikkert død af stress over at være blevet spærret inde. Næste gang bliver de lukket ud, frost eller ej..

  Ja tak, er selv helt vild med tapeten, men desværre kører den på lånt tid, da det er på storesøsters værelse og nu har hun kigget på det i tre år og det må være nok, mener hun, så når værelset skal laves om, skal det være sort og hvidt og uden pip tapet. Øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi!

   Faldt lige over dette indlæg.
   Trist slutning på hele situationen. Stakkels lille stressede Brownie.

   Nu vil jeg lige komme med en ægte klid-kusse-agtig kommentar og sige, at hvis man slipper en mus fri et andet sted (efter fangst) så dør den også af stress. Der skal sgu ikke meget til at stresse sådan en størrelse.

   Så altså, hvorom alting er, så dør den lille uanset.
   Men det er klart, man kunne håbe på, at de møder en muse-ven, og så løber de mod solnedgangen sammen.

   Så her er "anima/veganer/dyrevelfærds"-rådet: Lev med musen eller dræb den med det samme. Det er de hårde ord fra én, der bedre kan klare at se film med mennesker der dør, end hunde der blir' tisset på, eller lign.!

   Al held og lykke med det!
   Emma Emilie

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...