onsdag den 1. februar 2012

så er det af med fløjlshandskerne

Hvis nogen skulle sidde i åndeløs spænding og spekulere på, hvordan det mon går med den der fine, fine flottenheimerfælde, kommer her en status på The Brownie Situation:

Igår morges: ingen mus i fælden og masser af mad. Syntes måske nok, at det så ud som om, der var taget af maden, men slog det hen, fordi det jo umuligt kunne være tilfældet, for i så fald ville fælden jo være smækket. Tænkte, at det nok betød at Brownie havde forladt kælderen eller var faldet ned i et eller andet, den ikke kunne komme op fra og var begyndt at indstille mig på, at vi nok snart skulle trækkes med lugten af død gnaver i et stykke tid.

Her til morgen: al maden væk og fælden stadig gabende tom og usmækket. Altså kan Brownie valse frit ind og ud som det passer den, uden at det forbandede, dyrtkøbte skrammel leverer varen og gør det den skal, nemlig at fange mus. Der er åbenbart grænser for, hvad man kan forlange for hundrede kroner.

Der kommer til at rulle hoveder i Stark idag, det kan jeg garantere. Hæ..

5 kommentarer:

 1. Hahahahahahahahaha :-D
  Giv de stark mennesker tørt på!

  SvarSlet
 2. Tåbeligt, stod med samme problem sidste vinter. Fornemmede også at de fælder vi havde stående, ikke rigtigt registrede musen.

  Vores løsning på problemet: Katten Zeus

  Den mest overmodíge kat, det selv som lille killing kastede sig ud fra hustage og lagde sig ud med naboens kæmpestore hankat. Vi har ikke set en mus siden!

  SvarSlet
 3. 1. Ja der sidder helt sikkert nogen og griner over, at vi er tvunget til at betale den hamper pris (for fanden - man gider jo heller ikke ligefrem lave dem selv....og det ved de !)

  2. Arghhh kender problemet med de skide mus. Ja de er nuttede. Vi har dem et par gange om året, når hunkatten slæber dem med IND og leger med dem i hele hytten, så render vi 2-4 personer rundt med spande for at fange dem (altså der er kun (rigeligt) én mus af gangen, men det sker et par gange om året). For så at slippe dem fri. For helvede et gedemarked hver eneste gang.

  3. Giv dem SÅ meget tørt på i Stark - skidesprællere...

  4. Held & lykke med jagten....og Stark

  5. Ha´ en forrygende skøn dag ;-)

  SvarSlet
 4. hæhæ hvor jeg dog kender det. Havde et år en mus der lavede så meget ravage hver nat, at puddelhunden nærmest fik stress.
  Den ultra korte version af en meget lang og sej historie, er at en god smækfælde og et stykke lillebror ost tog livet af det alt for velnærede kæmpe bæst ;-)

  ps ........... er glad for jeg ikke er ansat i Stark hahaha

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer. Det hele har løst sig så fint, så fint nu :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...