søndag den 12. februar 2012

et år på bagen

Her er lidt stille på bloggen. Kombinationen af travlhed ude i den virkelige verden, rejsefeber, et defekt kamera og et lidt for spændende nyt bekendtskab ved navn Wordfeud efterlader ikke megen tid eller lyst til bloggeri. 

Men lige idag har bloggen et års fødselsdag og det skal da ikke forbigåes helt i tavshed. Hvis ellers jeg var den tjekkede type, havde jeg sikkert forberedt noget give away eller noget for at markere dagen, men sådan spiller klaveret så ikke.. Istedet kan jeg flashe et halvgammelt billede af noget eftermiddagshygge med varm kakao med skumfiduser og kanelmadder, taget inden mit kamera døde. Jo jo..

Men lad mig da lige benytte lejligheden til at blive en anelse højtidelig og rørstrømsk og sige, at jeg er superglad og taknemmelig for, at I både gider læse med og ikke mindst kommenterer, så det er en lyst. Tusind tak, det sætter jeg virkelig pris på.

Og nu må jeg hellere skynde mig i seng, inden følelserne løber helt af med mig. Hæ.
 

22 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen (så er vi næsten lige gamle..) og heldigvis er der jo også et liv uden for Blogverden. Men dejligt at høre et lille pip alligevel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, næsten i lige måde så :o)

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen. Jeg nyder at følge med her, du er tit vært for et godt grin. Læser alle dine indlæg, men får ikke altid lagt en besked. Hvilket egentlig er lidt øv, skal nok blive bedre til det (0;

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha :o) Jeg er selv en klovn til at kommentere rundt omkring, tænker hele tiden at jeg skal blive bedre til det, men glemmer det alt for ofte..

   Slet
 3. Tillykke tillykke :) Syntes det er ok at den der verden på den anden side af skærmen også sommetider opsluger vores tid.... jeg glæder mig så meget til at se og høre om jeres rejse - hvornår tager i afsted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :o) Vi tager afsted d. 11. marts, så synes det er lige rundt om hjørnet, når nu der er hundrede ting, der stadig mangler at komme styr på!

   Slet
 4. Gratulerer med 1-årsdagen! Jeg er glad at jeg fundet din blog - et godt grin, smukke fotos og en masse inspiration er ikke at kimse ad!

  SvarSlet
 5. Klikker lige på rejsefeber-linket.... Tokyo - det var da lige lidt af en rejse, ikke sådan lige en weekend i London! Så spænnende, jeg håper virkelig at turen indfrier alle forventninger - og at du får tid at tage en masse billeder som vi kan nyde herinde bagefter!
  Så har du en måned til at pakke kufferten. Jeg hører til den rasen som har hele garderoben spredt ud i stuen (på gulv, bord og sofaer) indtil sådan cirka en halv time før vi skal afsted....Håber du har bedre selvkontrol end mig, for ellers leder det til stress! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for alle de søde ord :o) Ja, jeg har en måned til at pakke kufferten, men lur mig om ikke det bli'r noget sidste-øjebliks-stress alligevel! Ja, det skal helt sikkert nok blive en spændende tur. Glæder mig i hvert fald som et lille barn. Samtidig med at jeg stresser helt vildt over det, ha ha..

   Slet
 6. Tillykke med dagen, og rigtig god tur til det store udland. Håber at du får kameraet til at virke, så vi kan se nogle rigtig lækre billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :o) Jeg skal helt sikkert have et kamera, der er 100% funktionsdygtigt med på sådan en tur. Ville være for surt at komme hjem uden billeder..

   Slet
 7. Tillykke med fødselsdagen! Du er et godt bekendtskab :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig sødt sagt! Tusind tak skal du ha :o)

   Slet
 8. Super blog du fået lavet, så stort tillykke

  SvarSlet
 9. Tillykke med det første år!
  Det er en fornøjelse at følge med hos dig!
  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det :o) Og i lige måde, selvom du for min skyld gerne måtte sætte frekvensen op ;o)

   Slet
 10. Tillykke -og tak. Jeg nyder at læse med og se dine skønne billeder.
  Uh, det der Japan, hvor lyder det spændende!!

  SvarSlet
 11. Tillykke med det! :)
  - Sikke mange vi er, der fejrer blog i disse dage... ;)

  SvarSlet
 12. Hvor ser det hyggeligt ud :- )

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...