torsdag den 25. oktober 2012

uden for lands lov og ret

Siden Rakel første gang omtalte Savillas og flashede de lækreste billeder derfra, har jeg haft lyst til et besøg for at opleve det ved selvsyn, men med knap 100 kms afstand har jeg bare aldrig lige fået gjort alvor af at lægge vejen forbi. Før indtil her forleden hvor en oplagt mulighed bød sig. Pigerne og jeg skulle på weekend hos nogle venner i Thisted og da de skulle til barnedåb søndag formiddag, skulle vi alligevel tidligt ud af vagten og hjemover og siden vi nu var i den ende af landet, var det jo oplagt at køre omkring Savillas og få en omgang brunch. 

Desværre insisterede mit møg-kamera pludselig på kun at ville tage blitz-billeder, så jeg måtte ty til min 4 år gamle kommode af en mobil-telefons 2 mps kamera istedet, så billederne her yder på ingen måde stedet retfærdighed, for der var hyggeligt og fint og gennemført indbydende, at jeg kunne være blevet til nu og det er helt sikkert ikke sidste gang at vi har været der, afstand eller ej.  

Jeg ville gerne ha' haft købt en af de viskestykke-ternede melamin tallerkener (som på nederste billede) med hjem, men de var desværre ikke til salg. Er der nogen, der ved hvem der har lavet dem og hvor de evt. kan købes, vil jeg meget gerne have et praj :o)

(Hvorfor kan man pludselig ikke selv vælge farven på de links der er i teksten?? Jeg plejer at køre dem i pink, men her på det sidste nægter blogger at gå med på andet end marineblå!??)


10 kommentarer:

 1. Altid en god ide at køre til Lundø/Savillas. Der er bare så hyggeligt. Og heldigvis har jeg ikke så langt (20 km), så jeg kan nemmere smutte forbi til kaffe :-) Og ofte kommer der noget med hjem i posen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er da et heldigt asen! Jeg kunne godt blive forfalden til deres hindbærsnitter og lakridstrøfler. For slet ikke at snakke om det lækre brød og de andre fine sager..

   Slet
 2. Det ser da bare helt umådelig hyggelig og gennemført ud selvom billederne ikke er helt i top :).
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også! Og utroligt velbesøgt selvom det lå virkelig langt ude på landet..

   Slet
 3. What an amazing store....I love that green cabinet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, it was an amazing place. Great atmosphere, delicious food and pretty things everywhere - what more can one ask for? ;o)

   Slet
 4. Wow sikke et sted. Lækker indretning og varer. Og typisk at man lige forelsker sig i noget der IKKE er til salg ;-)Hmmm må igang med detektivarbejde. De er rigtig flotte. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var simpelthen så fint, et rigtigt "dame-sted" ;o) Ja, ærgerligt med tallerkenerne, men det er jo trods alt heller ikke fordi jeg ligefrem mangler.. ;o)

   Slet
  2. He he næh manler gør man sjældent meeeennn....... Har ikke opgivet at finde dem! Alle de lækre loppefund du har gjort og dukken ville jeg altså også ha købt♥ Knus

   Slet
 5. Hold da op ... sikke et sted... Der må jeg vi hen en skønne dag. Det ligger bare lidt langt fra Falster ØV...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...