mandag den 21. februar 2011

opslagstavle how-toHer kommer en how-to på en lynhurtig og supernem opslagstavle, der kan laves på 5 minutter (aj okay, så 30 da..)

Find et stykke pap  i den ønskede størrelse og et stykke voksdug (eller stof), der er ca. 5 cm. større på alle leder. Spænd voksdugen stramt ud over papstykket og fixér det med tape på bagsiden, for at holde det på plads til det skal syes. Find X antal stykker (afhænger af størrelse) bånd og placér dem på papstykket med den ønskede afstand. Igen er det en god idé at holde det på plads med tape eller evt. et enkelt sting. 

Nu skal du have møvet hele skidtet ind i din symaskine og det er ikke helt nemt; det er tykt, uhåndterligt og hvis du bruger voksdug er der også "modstand" på, så det ikke glider (her lægger du noget bagepapir imellem trykfoden og papstykket, ellers er det umuligt at sy i). Når det er på plads, syr du hele vejen rundt i kanten. Sørg endelig for at båndet er meget stramt, ellers bliver det noget sjask, lige så snart man hænger noget op på det.

bagsiden efter syning

forsiden efter syning

Tilsidst banker du et par snørehuller i, så den kan komme op at hænge:


 og så kan du ellers bare gå i gang med at hænge ting og sager på den. Nice 'n easy..
6 kommentarer:

 1. Hej Heidi.
  Super fin blog du her, og sikke mange herlige farver og gang-i-den der er i jeres liv :)
  Skulle du have 10 min til overs en dag, er du velkommen til at kigge forbi min skøre verden på no682.blogspot.com .
  Jeg vil I hvert fald kigge med her hos dig :)
  Ha en dejlig dag!
  Mvh Mic

  SvarSlet
 2. ej hvor ser det fedt ud!! det må prøves :)
  og super fin blog du har, skal lige kigge lidt nærmere ;)

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det bare en cool ide - mangler en opslagstavle, dejligt med inspiration. Du er os velkommen til at kigge med hos mig - vil gøre det samme her. . .

  Mvh Frk.Munk

  SvarSlet
 4. Hvor fin... den er vist lavet efter lidt det samme princip som du lavede dagplejebørnenes navneskilte af er den ikke? Dem var jeg også helt vild med.. meget fint.. :) Jeg har sat dig på min blogroll.. :)

  SvarSlet
 5. Tak, tak :o) Jo, det er lidt det samme. På navneskiltene er det bare papir og det er ikke syet sammen med selve pappet, men bare bukket rundt om og så tapet på bagsiden. Men plasticlommen til billedet er syet på papiret.

  Spændende m blogroll! :OO (Er stadig lidt skræmt og hæmmet over, at der rent faktisk sidder mennesker derude, der kan se og læse hvad jeg lægger ud! Det vidste jeg jo selvfølgelig godt inden, men jeg kan alligevel få den der gulp! følelse engang imellem. Men det er jo selvfølgelig også både sjovt og lidt fedt alligevel.. Så tak for det ;o) )

  SvarSlet
 6. super lækker! Jeg kigger med fremover :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...