fredag den 30. september 2011

fesen ta-da!

Jeg klarede mig igennem min fem punkts to-do liste med bravour og oven i købet et par dage før tid. Men nu var det jo primært røvsyge praktiske gøremål, der var på min liste og ikke lækre, foto-egnede kreative projekter, så jeg har ikke så meget billeddokumentation. 
Men jeg kan da vise et billede af hvordan min tilstoppede kældergang, så ud inden den blev ryddet og så fortælle, at den nu er helt clean, farbar og tilgængelig. Planen var at tage et før og efter billede, men det har tiden ikke været til, så I må bare tage mit ord for gode varer, hæ hæ..

Jeg vil meget gerne være med på en runde mere, denne gang forhåbentlig med nogle mere hyggelige og lyst-baserede projekter, så der kommer en to-do liste senere på dagen..

1 kommentar:

  1. Jamen selom det føles som en fesen omgang ta da, så nåede du dit mål og det giver overskud og ret til at lave noget sjovere i næste uge :-) Glæder mig til at se med. Jeg deltager selv i næste uge også :-) Og min næste ta da, bliver heller ikke så visuel som den sidste :-)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...