tirsdag den 20. september 2011

uhhh..

Så er flybilletterne på plads! Og lige pludselig er det der Japan særdeles virkeligt, meget håndgribeligt og nærmest lige rundt om hjørnet. Gulp! Glæder mig som et lille barn, men kan stadig få glimtvise sug i maven over det. Fordi det er så stort og så langt væk og så lang tid og så helt igennem anderledes, end alt hvad man kender og er vant til. Og sikkert måske noget once in a lifetime.

Hotellet i Tokyo er på plads og det er lige som det skal være: noget kæmpestort, semi-luxuriøst, 37 etagers halløj. Og mand, hvor jeg glæder mig til at sidde dér på sengen som Bill Murray i Lost in translation. I en alt for lille kimono og nogle alt for små tøfler og et storslået panoramaview over Tokyo. Forhåbentlig bare med et mere happy face, end han har..

Resten af turen ligger endnu ikke helt fast, men vi skal i hvert fald til Kyoto og Hiroshima og en nationalpark eller to. Og med knap 3 uger bli'r der forhåbentlig tid til at nå det hele.
(Og så noget mavesurt gammelkonebrok: jeg gider ikke elektroniske billetter til oversøiske "store" rejser! Overhovedet. Billund-Pisa med Ryanair = okay, fair nok. Men helt ærligt; på long-haul gider jeg altså ikke en fesen, sjasket A4 kopi, der ligner noget, man meget nemt kan komme til at krølle sammen og kyle i skraldespanden. Nej, jeg vil ha' en god gammeldags IATA udstedt billet, trykt på kraftig karton og med en kupon for hver strækning. Og nogle taloner der skal rykkes af. Noget der fucking ligner noget. Altså..)

11 kommentarer:

 1. Det lyder helt vildt spændende. Er det ren fornøjelsestur?

  SvarSlet
 2. Nøj hvor spændende....... Jeg ville også rigtig gerne en tur til Japan. Rigtig god tur!
  Jeg glæder mig til at se nogle billeder derfra ;o)

  SvarSlet
 3. Wauw!!! Hvor ser det bare überspændende ud!! Jeg glæder mig SÅ meget til at høre ALT om det. Og ikke mindst se billederne af alle de lækre sager I får slæbt med hjem. Yay!!! :)

  SvarSlet
 4. Ihhh vhor bliver det skønt for dig. Glæder mig så meget til at se billeder.
  (og jeg er kun en smule misundelig;)
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 5. Holy crap...Japan...hvor spændende !. Jeg er skide misundelig...hahha. Håber I får en fantastisk tur. Husk at tage MANGE billeder :-)

  SvarSlet
 6. Årh ja... godt det ikke er mig... (eller noget!) Og så i 3 uger...

  :)

  SvarSlet
 7. @malene: ja, det er ren og skær ferie og fornøjelse :o)

  @camillaeli: tak tak, ja det skal nok blive rigtig spændende :o)

  @diktesoph: hvad får dig til at tro, at vi skal ha' noget med hjem?? Hæ hæ.. Nej, jeg kan love dig for at samtlige 3 x 23 kilo skal udnyttes til bristepunktet :o) Må i gang med at ha' pigerne til at træne med håndvægte, så de selv kan slæbe :o)

  @heidi: på det tidspunkt vi skal afsted blomstrer alle kirsebærtræerne forhåbentlig, så det bli'r en fest at tage billeder :o)

  @betina: tak tak :o) Jeps, skal nok tage en forfærdelig masse billeder!

  @betine: ja, 3 dejlige lange uger! Hagen ved dét er jo så, at jeg kommer til at klare mig igennem de næste 5-6 måneder uden andre ferie- og fridage end dem mellem jul og nytår :o(

  SvarSlet
 8. for satan det bliver fedt !!!!!!

  SvarSlet
 9. Fuck hell, skal du til Japan???????????????? Ja pardon my language, men JAPAN, Heidi Jeg er miundelig helt ind til benene. Japan er mit ønskerejsemål nr 1, og wow hvor jeg dog alligevel under jer det af hele mit hjerte, for hvis der er nogen, der vil kunne nyde misstemningen af lost in translation, så må det være dig. Og uh hvor jeg glæder mig til at høre om karaoke, japanske mænds særheder (ja undskyld mig, men helt ærlig, jeg har de særeste forestillinger, ja og så endda mig der normalt ikke går rundt og er fuld af fordomme...), mangachicks, sushi und die ganzen baladen. Det bliver godt. Mvh Louise

  SvarSlet
 10. @tina: he he :o)

  @diana: jeps, det gør det garanteret! :o)

  louise: det skal helt sikkert nok blive godt :o) Det er jo på alle måder så fuldstændig anderledes og fremmedartet i forhold til, hvad vi er vant til. Og ja, jeg gør mig også nogle underlige tanker og forestillinger om menneskene og mentaliteten og nogle af dem skal helt sikkert nok blive bekræftet, mens andre højst sandsynligt bli'r punkteret. Og en helt vildt overvældende og spændende oplevelse bli'r det med sikkerhed :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...