mandag den 11. juni 2012

the copy cat sewer

Jeg har ellers ikke været så'n  helt oppe at køre over skypuderne, men så faldt jeg over en magen til den her på frenchblossom.com og syntes alligevel, at den var pænt nuttet. Så idag efter arbejde gik jeg i gang på copy cat måden og nu er lillesøster med på skypudebølgen. Hun er godt tilfreds og det er jeg -næsten- også. Synes den havde været sødere, hvis øjnene og munden havde været rykket lidt mere nedad og samlet lidt, men ikke noget der irriterer mig i en grad, så jeg gider at lave det om.. 

Så det lader til at min busy bee bølge fortsætter og det er fedt endelig at få lavet noget. Jeg har rykket min symaskine ud på køkkenbordet og det virker åbenbart; det er lettere at gå i kast med et projekt, når jeg ikke først skal overveje om jeg gider hefle den frem fra den underste og inderste del af skabet, men bare kan sætte mig til og trykke på speederen. Den får lov at blive stående lidt, tror jeg..

Men når man vælger at sidde og sy på det tidspunkt man burde stå og forberede sund, lækker og velsmagende aftensmad, så må der gåes på kompromis. Så idag stod aftensmaden på dem her:
Yum yum nudler. Min ven i nøden. Kogende vand + 3 minutter er alt hvad der skal til og pigerne ælsker dem (og det gør moren faktisk også). Så det..

6 kommentarer:

 1. Fedt! At springe let henover madlavningen for at kunne sy mega kawaii skypude. Er vild med den:)
  Kh Puk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :o)

   Jamen, når dagene er fyldt ud med pligt-baserede opgaver fra noget nær 6-21.30, så bli'r man altså nødt til at fifle lidt for at der også skal være tid og rum til bare et enkelt lystbetonet projekt indimellem :o)

   Slet
 2. Jeg er ikke hoppet på sky-bølgen endnu. men man ved jo aldrig. :-)

  SvarSlet
 3. Den er blevet vild flot. Og nu viser du ikke flere af de flotte voksduge SLUT ;-) Tror portoen bliver for dyr hvis man bestiller over nettet hi hi. Men jeg krydser fingre - fredag skal jeg på en fed messe med en masse sjove mærker så måske!!!!!! Og hvor sjovt med den russiske chokolade??? Har du fundet den i DK? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, Tina :o)

   Sådan noget voksdug er jo rockerTUNGT, så det ville uden tvivl koste en formue at få det sendt. Jeg håber, du finder noget du kan bruge på messen.

   Russer-guffen er købt i Berlin i en lille russisk biks med alskens godter og specialiteter fra Mother Russia :o)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...