onsdag den 13. juni 2012

den halvhemmelige taske

Jeg fik jo syet igennem forleden og nævnte en taske, der var lidt hemmelig. Det er så den her. 

Min søster har fødselsdag i dag og tasken her er til hende. Det er en bestillingsopgave, syet af hendes eget stof. Hun har fået hjemmesyede tasker de sidste par år og i år var hun så på forkant og kom selv med et kæmpestort pudevår og ville gerne have syet tasken i netop dét stof.

Den er syet efter ca. samme mål og facon som en Kragh Rosenberg taske. Synes, de har en rigtig god størrelse og form; tilpas rummelig til at kunne indeholde alt det almindelige dametaske-gejl plus lidt varer og diverse loppefund, hvis man får brug for det. Og det gør man jo gerne.

Ku' være jeg sku' se, om ikke jeg ku' få syet en til mig selv også..

26 kommentarer:

 1. Den er i hvert fald helt enormt lækker! :) Så hvis jeg var dig ville jeg sy en til mig selv ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg må se om ikke jeg kan få gjort noget ved det. Af en eller anden grund har jeg altid lettere ved at ta' mig sammen, når det er til andre..

   Slet
 2. Wow, den er godt nok flot. Virkeligt lækre farver... Flot håndværk
  Kh Eline

  SvarSlet
 3. Ja for pokker da du skal da have en selv også...hvem der bare kunne sy. Suk. Flot er den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, den er faktisk svinenem at sy. Ingen specielle færdigheder, man skal bare kunne træde på speederen og så tænke lidt baglæns ;o)

   Slet
 4. Ih den er SÅ smuk - sådan en gad jeg da også godt at eje!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det kan være vi skulle til at være på gave så ;o)

   Slet
 5. Den er møglækker, er den... Tillykke med din heldige søster!
  Jeg vil ÅSSSSE sy igennem... Men jeg har så travlt med at ordne hytten, at det er som om det ikke rigtigt bliver til meget mere end stjålne blikke mod Fru Singer.
  Jeg er ellers sikker på at sådan en smuksak ville klæde min skulder... Ved nærmere eftertanke burde jeg måske trøste-sy en ovenpå det sidste pisseirriterende mål!

  Hrmf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ordne hytten? Er det pga. fotovisit lige rundt om hjørnet eller hur? Jeg har været stresset i et halvt år nu pga. det, men istedet for så at have givet den en skalle og få gjort noget ved nogle af alle projekterne, så jeg kunne få ro i sindet, har jeg bare steppet rundt og trådt mig selv over tæerne.

   Her den sidste uges tid er jeg så, meget upraktisk, gået i totalt denial mode og skubber det væk, hver gang "jeg-burde" tanken melder sig.. Her ligner lort og jeg har tusind løse ender, men kan simpelthen ikke ta' mig sammen. Selvom jeg levende kan forestille mig hvor crappy stresset jeg med sikkerhed bli'r, når virkeligheden går op for mig et par dage før damernes ankomst og tiden er løbet totalt fra mig.. Oh well.

   Slet
 6. Super fin taske, heldige din søster(0:

  SvarSlet
 7. uha den er rigtig lækker!! jeg ville lave en til, hvis jeg var dig. Flot stof og lækkert design.
  kh viola

  SvarSlet
 8. Estoy encantada con la explosión de color de tu blog!!! y las cosas que haces...
  espero seguirte,
  gracias
  karumina

  SvarSlet
 9. rigtig flot :)sådan en ønsker jeg mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' :o) Den er altså supernem at sy

   Slet
 10. Den er bare fin... har du så foer i?
  Jeg synes nemlig godt man kan opleve at gammelt stof fra f.eks. sengetøj ikke er det mest stærke. Jeg syede engang nattøj af noget fint gammelt sengetøj til min datter
  ... desværre revnede det lynhurtigt :"(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, der er foer i for at gøre den stærkere. Stoffet er ellers ret fast og kraftigt i sig selv, så tror nok den skal kunne holde til en del.

   Men det er rigtigt at noget sengetøj er lidt pjasket i kvaliteten og hvis det så ovenikøbet også er blevet lidt mørnet af tidens tand og hundreder af vaske gennem de sidste 30-40 år, så skal man nok ikke regne med så lang holdbarhed.

   Slet
 11. Flott veske (taske) ! :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...