onsdag den 6. juni 2012

hovmod står for fald

Nåmmen, jeg fik mig jo en god stak nye Wordfeud modstandere for et stykke tid siden og det gik såmænd også rigtig, rigtig godt. I hvert fald i starten. Men så var det så, at Louise spurgte, om vi ikke skulle spille bedst ud af fem med en gave på højkant. Og ovenpå tre (godtnok knebne) sejre over hende i streg og en forfærdelig masse sejre i det hele taget (jo jo), svarede jeg kålhøgent et rungende JA i skråsikker overbevisning om, at det selvfølgelig ville være mig, der løb af med sejren.

Det skulle jeg ikke have gjort, for fra da af gik alt galt og jeg blev i dén grad løbet over ende og led det ene svidende nederlag efter det andet, altimens jeg blev mere og mere irriteret, rasende, afmægtig, skidesur og rigtig barnligt indebrændt. Jeg kan faktisk ikke huske, om jeg vandt så meget som een eneste omgang eller om det var efter 3. spil, at jeg tvært bad om Louises adresse, selvom hun generøst foreslog, at vi kunne lave det om til bedst ud af syv. Men jeg orkede ikke flere ydmygelser og kunne heller ikke holde til at gå i en tilstand af konstant ophidselse og vrede over hvor uretfærdigt det var med de elendige, ubrugelige satans til bogstaver jeg konstant fik tildelt, mens Louise høstede den ene tårnhøje TW score efter den anden på lange, lange perfekt afstemte ordkombinationer. (Altså fordi det var jo selvfølgelig mine bogstaver den var gal med. Ikke mine evner. Det siger sig selv.)

Nå, men nu er det efterhånden et stykke tid siden. Jeg har slikket mine sår, bearbejdet  chokket og ydmygelsen og har fået et mere sundt og afslappet forhold til Wordfeud. Selv om det kræver konstant opmærksomhed at styre mine dårlig taber tendenser og ikke lade følelserne løbe af med mig. Hæ. 

Og så har jeg endelig langt om længe fået sendt Louises velfortjente gave afsted ovenpå en pinligt lang ventetid. Sorry, Louise og tillykke med sejren!

11 kommentarer:

 1. Et indlæg der får smilet frem :)
  (og så kom jeg lige til at sende dig en invitation...)
  Knit and Hugs
  Thea

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fint! Jeg synes bare, at spillet har udviklet sig i en lidt træls retning her de seneste træk ;o)

   Slet
 2. Det er skide surt at tabe (er også dårlig taber), men det er virkelig en flot pakke du har fået sendt af sted..

  Forøvrigt... Hvad er kålhøgent lige for et ord?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :o) Ja, det er dødssygt at tabe, har jeg fundet ud af. Har ellers aldrig været det store konkurrencemenneske, men her i WF kan jeg slet ikke styre det..

   Slet
 3. Hi hi Heidi. Jeg er en idiot til det men m[ske mit held kan vende ;-) Dejlige billeder fra haven. Hvor er den fede voksdug fra? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Voksdugen er fra Kitsch Kitchen, de har MASSER af lækre, lækre voksduge men om de forhandles i Israel er jo lige spørgsmålet :o)

   Slet
 4. Sikke en dejlig gave hun fik sig der...
  Det der libertyarmbånd, er det et du har lavet? Det ligner nemlig til forveksling et af dem som jeg har lavet rigtig rigtig mange af, da jeg solgte dem på TS for et pra år siden eller deromkring...samme knap og det hele! Lidt sjovt!
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv lavet armbåndet, lavede en ordentlig omgang for netop et par år siden og brugte til smågaver og havde netop fået inspirationen fra TS. MEn det var nogle med noget viklebånd omkring løkken, det kunnne jeg bare ikke finde ud af, så måtte rimpe sammen istedet :o) Sjovt med knapperne. Jeg købte en kæmpepose fra Kina for en del år siden og har brugt dem til alt muligt, synes de er så fine :o)

   Slet
 5. I love the wrapping its like wonderful art, This comment is from my daughter Mimi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tell Mimi I appreciate her comment :o)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...