onsdag den 11. juli 2012

nogle dage er bare bedre end andre

Den seneste tid har været rimelig ad helvede til. Jeg har haft alt for meget om ørerne, været stresset, skidesur, kortluntet, ud- og indebrændt og syntes at det hele var ved at vokse mig over hovedet. 

Føromtalte besøg har kun været en del af det; der har været massiv travlhed på alle andre fronter også, nogle arbejdsmæssige "udfordringer" , alt muligt andet bøvl og halløj og det hele er blevet yderligere besværliggjort af, at jeg har været uden bil og derfor har været afhængig af en -til tider- vrangvillig eksmands lyst til at låne ud.

Men så. Lige pludselig i løbet af et par dage er det hele vendt og som med et trylleslag er alt bare ha-ha-ha-herligt og fantastisk og fjong og rosenrødt og fra at have løbet hektisk, panisk og stakåndet rundt 24/7, dasker jeg nu afslappet og lalleglad rundt i slow-mo tempo og synes, at livet er herligt. Eller det vil sige, jeg dasker ikke hele tiden. Nogle gange sidder jeg også med et smørret grin bag rattet på den nye, velsmurte, toplækre og allerede højtelskede bil, der ud af det blå pludselig landede i favnen på mig her den anden dag.

Og idag fik feel-good stemningen så yderligere et twist: Noget free lunch i Århus i arbejdstiden, efterfulgt af en lige så free halv, uventet fridag. Noget jeg bestemt ikke er forvænt med, sku' jeg hilse og sige.

Så det hele blev nydt i fulde drag og jeg fik mig nogle ganske lækre sager med hjem:
 
en fin mellemstor casalinga skål (der kalder på at blive fyldt op med slik) og de lækreste scherning øreringe i neon orange. Og de er købt for et gavekort jeg havde til 1+1 textil, så skulle selv kun spæde ganske lidt til
et par meter af sidste års overhypede voksdugsklassiker. De havde den pludselig hos Plint igen og jeg kunne godt tænke mig noget mere afdæmpet til mit havebord, så jeg slog til. Synes altså stadig, den er sindssygt flot.
jeg har længe sukket efter den fine Stella hængestage og idag blev den min, gnæk gnæk! Det samme gjorde den her skønne, mintgrønne stjerne fra bungalow. Og jeg blæser på at stagen egentlig er julepynt, den er kommet op med det samme og den får lov at hænge der og se godt ud, også selv om det er udenfor sæsonen. Tror, jeg vil have lys i bungalow stjernen, men indtil videre er den bestemt fin som den er
Så ja, livet er fandme alligevel ret sweet og nu vil jeg smide mig på sofaen og teste om den der casalinga skål dur til noget. Samtidig med at jeg godter mig ved tanken om, at nu er der kun to afslappede, slendrian ferie-mode-arbejdsdage tilbage, inden det for alvor er ferie! Fik jeg sagt, det var fire uger!? Nåm, det er det. Hæ.

20 kommentarer:

 1. Ja, heldigvis findes der ikke noget Kahler-politi!
  Det er skøøøøøønne ting, du fik med hjem, er sikker på at skålen består testen.
  Enjoy!

  SvarSlet
 2. Skønt at du har fjernet robot-testen ved kommentarer!
  Måske kunne du nævne det i et kommende indlæg, så flere læsere ved det - jeg tror ganske bestemt at det højner lysten til at smide en hilsen.
  Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da SÅ meget lettere uden at skulle taste de der svært-læselige ord.

   Og du fik ret; skålen bestod med glans ;o)

   Slet
 3. Ih hvor godt at positivismen vendt tilbage hurtigt! Og wauu nogle skønne sager du har købt, lyder til at du også har haft brug for lidt selvforkælelse. Er helt vild med stjernen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dejligt når det vender igen. Det glemmer man jo nogle gange at det gør, når man står midt i det og ikke kan se nogen vej ud..

   Slet
 4. Hold da op nogle lækre ting:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, jeg er også ovenud tilfreds :o)

   Slet
 5. Sikke det kører for dig igen - rigtig dejligt. Tillykke med den nye bil og alle de lækre ting du fik købt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altid rarere når man føler at det hele kører som det skal, istedet for op ad bakke i modvind.. Og tak ;o)

   Slet
 6. Argh... Sådan nogle dage kender jeg (desværre) godt. En dag sagde Oskar " Moar... Nu slår din hjerne flik flak igen" (0: Hæ hæ
  Feeeede ting du har købt dig, er da ikke helt sikker på, jeg kan leve uden den fine lysestage(0:
  Tillykke med din nye bil, skulle den forvilde sig til Hjallerup, giver jeg en kop kaffe(o:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak som byder, Sanne :o) Desværre har jeg ingen aktuelle planer om at drage nordpå. Tværtimod går turen imorgen ca. 1300 km i stik modsatte retning. Hav en dejlig sommer :o)

   Slet
 7. Dejligt for dig at bøtten er vendt. Hos mig er det omvendt :-) En masse gode dage, og bum, så igår, var alt bare dumt :-s
  Men man må bare op på hesten igen, eller noget i den stil?

  Tillykke med ny bil :-) Jeg er fjollet med stjernen med lys i, i dit vindue. Jeg syntes sagtens den kan hænge fremme hele året.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv bøv, jeg håber allerede at det er begyndt at gå i den rigtige retning for dig igen. Ellers ja, så er det jo bare med at bide tænderne sammen og holde fanen højt og minde sig selv om at det lige om lidt bli'r bedre :o)

   Tak tak, jeg er også selv helt syg med begge stjerner :o)

   Slet
 8. Hvor er den fin, den tyrkise stjerne :)
  Dejligt dagene er vendt til det bedre, det andet stinker i længden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det stinker big time, gør det :o) Og ja, stjernen er SÅ fin og tror den bliver om muligt endnu finere med lys i.. Men det kan nok godt vente til vejret (lige om lidt!) begynder at blive lidt mørkere..

   Slet
 9. Hvor er det dejligt at vinden er vendt♥ Man tror det ikke det sker når man står midt i møget men så vupti!!! Og hvor vildt. Da jeg scrollede nedad og så lillesøsters værelse ville jeg kommentere at dit hus altså MÅ i et boligmagasin og så læser jeg i indlægget inden at det kommer det også JUBIIII! Hvis jeg kunne lave hele mit hus om skulle det være til din stil!! Hvor kommer artiklen i? Må ha mine forældre til at købe bladet. Har du set at jeg spurgte om du var så sød at kopiere den kode du har brigt til Pinterest gadgetten men med mit brugernavn tinaliel istedet for jeg kan ikke få det møg til at virke aaarrrgggh. Gør et eller andet forkert? God weekend og nyd det rene hjem hi hi. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, jeg kan ikke kopiere koden ind her fordi den er over 4096 tegn.. Hmm, bum bum..

   Men det eneste jeg har gjort, er som sagt bare at udskifte your-user-name med tinaliel de tre steder det står næsten nederst i den lange, lange smøre. Prøv det og se om ikke det så lykkedes.. JEg krydser fingre :o)

   Slet
  2. Den her smøre kommer efter den lange smøre nedenfor!

   Slet
 10. HEj Tina,
  Tak for de søde ord :o) Mht. boligbilleder så er der ingen der ved hvornår eller om de overhovedet kommer i et blad. Nu prøver Mette Helena i første omgang at se, om der er nogle redaktører der bider på krogen og hvis der er, bliver det nok tidligst til næste forår/sommer de kommer i..

  Nå! Har lige siddet og bøvlet med den der HTML kode og ved ikke ikke helt om den er der nu.. Jeg har jo INGEN forstand overhovedet på sådan noget og blev overrasket over at jeg rent faktisk fik det til at virke i sin tid :o) Du plejer da at være så hård til sådan noget og kende til alle mulige tricks og spidsfindigheder!?? Det er jo et stykke tid siden, men jeg husker det som, at jeg bare skrev mit pinterest bruger navn de 2-3 steder der stod your-user-name, så nu har jeg udskiftet det med tinaliel og håber, at det virker. Jeg damper på ferie imorgen og ved ikke, hvormeget eller om jeg kommer til at være online, bare så du ved hvorfor jeg evt. ikke svarer ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. De billeder bliver helt sikkert vist i et blad!!!!!!!!! En af mine veninder hernede er vist ved at være lidt træt af mig hi hi : altså hvis jeg kunne indrette som Heidi................... igen og igen. Kigger lige i min mail - har du mailet den til mig. Super sødt af dig♥ Jeg plejer at være helt ferm til sådan noget he he men denne drillede altså vildt. Pyh orkede ikke. Åh en lækker ferie du skal på!!!!!!! Jeg drømmer også om Østrig og forrige år chekkede jeg priser for en tur for hele familien. Altså når vi rejser her fra Israel. OMG cirka samme pris som en eller anden vild fantasi rejse.......... Knus og god ferie. Og med det navn SKAL man til Alperne HI HI.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...