onsdag den 29. august 2012

paris, je am coming

Inden vi i sin tid tog til Japan havde jeg planlagt at skulle hamstre en hulens masse af de lækre, japanske Paumes indretningsbøger med hjem, men af en eller anden mystisk grund glemte jeg alt om det, mens vi var afsted. Lige indtil den allersidste aften inden hjemrejsen, hvor vi var inde i (endnu) en boghandel for at shoppe manga til pigerne og der endelig var en lillebitte klokke, der begyndte at ringe langt inde i baghovedet.

Desværre havde butikken ikke nogen af boligbøgerne hjemme, men kun een der hed Kawaii Stores Paris og selvom jeg hverken er frankofil eller havde aktuelle planer om en tur til Paris, snuppede jeg den. Man skulle jo nødig komme tomhændet hjem.

Vel hjemme røg bogen bare oveni en anden stak med bøger og så glemte jeg alt om den. Lige indtil jeg her forleden pludselig fik øje på den.

Oh la la, la la la, la la, siger jeg bare! Bogen er smækfyldt med fristelser. Lækkerier af den ene og anden slags og den ene gennemført indbydende og møglækre biks efter den anden. Alle med et skønt, anderledes twist i forhold til både indretning, styling og varer på hylderne. Nam.

Jeg er fuldstændig psyched og har lyst til selv at åbne de første 20 lækre småbutikker og så er jeg selvfølgelig pludselig fuldstændig syg for at komme til Paris. Bare starte fra en ende af, med bogen under armen og en velspækket tegnebog i baglommen. Åh, det kunne være fantastisk. Gad vide, om man kan få bevilget en måneds orlov til shopping i Paris..


20 kommentarer:

 1. Paris er fint! Rekommenderas varmt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt, ¨håber jeg kan komme afsted. Snart!

   Slet
 2. Manner... Så vil jeg med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oki. Bare du husker at jeg er førstevælger, he he ;o)

   Slet
 3. Syns Paris er snobbet og al for dyr ! Dog har de lækre croissant'er .. Ikke et sted jeg vil besøge igen frivilligt ... Japan derimod oh I wish

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal heller ikke kimse af lækre croissanter :o) Jeg håber, du får muligheden for at komme til Japan. Dét er fedt!

   Slet
 4. Paris is always a good idea!!!! (så det et eller andet sted på pinterest og har bare ventet på en anledning til at fyre den af, så tak :-))

  Den bog ser fantastisk ud!!! ER også helt syg efter de Paumes bøger, men får dem af en eller anden grund aldrig købt, men nu klør det igen i fingrene efter at bestille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at lejligheden til at få fyret citatet af bød sig :o) Jeg kunne også rigtig godt tænke mig nogle flere. De er helt vildt lækre.

   Slet
 5. Jeg har været i flere af butikkerne i bogen og billederne snyder ikke :-) Jeg er helt vild med Paris og de bøger er bare så dejlig inspirerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, dit heldige skarn! Jeg kunne virkelig godt tænke mig sådan en efterårstur dertil..

   Slet
 6. En tur til Paris, med ubegrænset kredit på visa kortet, og enten 17 store tømme samsonite kufferter, eller en hel container, kun til mig....så nåede man vist kun af se røgen....i wish ;O)

  SvarSlet
 7. ...google er gud...se hvilken webskop jeg lige fandt ;O)
  www.shop.petitpan.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vigtigt med de tomme kufferter. Medmindre man da går planken ud og kører derned i lastbil..

   Kendte godt petit pans hjemmeside og jeg har tilbragt mangen en sen nattetime med at sidde og svælge i lækkerier derfra. Det er simpelthen det vildeste kræs.

   Slet
 8. Det ville da være en fantastisk sjov måde at opleve en by på :) Fed idé.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ville være helt fantastisk med sådan en tur :o)

   Slet
 9. Som Betina skrev, "En tur til Paris, med ubegrænset kredit på visa kortet".....
  Hanne

  SvarSlet
 10. Sikke en fin og inspirende bog - den gad jeg godt eje (:

  - Kit

  SvarSlet
 11. Oooh, I LOVE that Japanese magazine. So many pretty colourful pictures. Makes me happyyyy :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...