lørdag den 15. december 2012

det eneste jeg ønsker mig til jul..

er denne her. Ikke pigen, men kaninen. Åhh, kaninen. Den er intet mindre end fantastisk og alt, hvad man kan drømme om og mere til og hvis bare jeg fik dén, ville jeg aldrig mere bede om noget som helst i hele mit liv.

Kunstneren hedder Nathalie Choux og laver nogle ret fantastiske ting, men det bedste er altså kaninen her. Åhh, kaninen..

8 kommentarer:

 1. Årh... Den er godtnok skøn! Jeg håber du får den!

  SvarSlet
 2. Åh nej... Nu kom jeg til at kigge... Har du set det sorte får? Suuuuuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Får den, gør jeg helt sikkert ikke. Jeg har googlet og googlet og kan ikke finde et eneste sted, hvor man kan købe hendes ting, så det er sikkert sådan noget med eet enkelt eksemplar af hver til en syg, feinschmecker pris :o(

   Og ja, fåret er helt sikkert også fedt, men kaninen! Åhh, kaninen..

   Slet
 3. Den er rigtig fin, jeg håber du får den til jul, ellers må du ud og samle flasker så du kan købe den engang i det nye år og vide at du har fortjent den, for det du har gjort.

  God lørdag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er simpelthen så skøn. Desværre tror jeg at jeg skal samle flasker i nogle år og være mere end almindeligt heldig, hvis den nogen sinde skal havne hos mig ;o)

   Slet
 4. Uha ja den er SkØn! Kan virkelig sagtens følge dig ;-)

  SvarSlet
 5. Fik lige kigget på linket og det er godt nok nogle fine ting. Ville spørge hvor man kan købe dem, men så lige, øv, at du ikke kunne finde dem nogen steder.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...