torsdag den 13. december 2012

jul anno 2005

Sådan så mit hjem ud julen 2005, vist året efter i Hendes Verden. Det var i udkanten af noget forbigående shabby chic periode fra starten af 00'erne, så det hele forekommer mig en anelse blegt og hvidt, dog med enkelte kulørte klatter hist og her. De kulørte klatter tog så siden overhånd igen.

Skægt som ens hjem ændrer sig løbende, nogle gange lidt ad gangen uden man nærmest opdager det og andre gange i voldsomme, bevidste ryk, fordi man virkelig trænger til forandring.

2005 - det føles som en evighed siden, hvilket det jo til dels også er. Bare se på pigerne; det var dengang de stadig var nuttede! :o)

13 kommentarer:

 1. Ej, hvor skægt. Sikke en forandring. Det ser nu også ret lækkert ude - ganske som din nuværende stil også er lækkerhed for øjnene. Forskellige, men lækre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak og ja, der er da sket noget siden dengang og det sjove er jo også at ens stil hele tiden ændrer sig og ryger lidt frem og tilbage, så jeg skla ikke kunne udelukke at der ser sådan ud igen om nogle år måske :o)

   Slet
 2. He he... Er vist fanget i 0 erne, for bor stadig sådan. Men, kan også mærke trangen til noget nyt, noget andet trænger sig på. Er begyndt på min drengs værelse, mon det kommer til at indtage resten af hytten også :)

  Du er velkommen til at kigge forbi og deltage i min give away :)


  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan går det jo gerne, synes jeg. At når man starter eet sted, så griber det om sig og fører til ændringer og omforandringer flere steder også, så det skal blive spændende, hvad det ender med hos jer.

   Jeg kigger forbi ;o)

   Slet
 3. Jeg synes det ser flot ud, måske fordi jeg ikke lige havde den stil dengang men mine gæsteværelser vil gerne se sådan ud :D Jow jow, det er lækkert.
  Sådan lidt hvidt og romantisk. og og... med hæklede og syede tæpper.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, netop romantisk, he he.. I skærende kontrast til min natur, for hvis der er noget jeg ved Gud slet ikke er, er det romantisk, ha ha :o)

   Jeg håber, du får dine gæsteværelser som du gerne vil have dem på et tidspunkt!

   Slet
 4. What a timeless style......beautiful furniture......I love your place also...full of color, Love Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks, Heidi but this IS my place ;o) This is what it looked like 7 years ago so a lot has happened since then..

   Slet
 5. Ai, hvor sjovt altså.... Så er du jo sådan en hel veteran udi boligreportager :) Jeg synes nu også det ser rigtig hyggeligt ud der tilbage i 2005! Det er sjovt som der alligevel sker meget i omgivelserne, selvom det ikke rigtigt føles sådan når hverdagen bare kører, ikk... Og pigerne ser vildt nuttede ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gør de ikke!? Ha ha.. Man kan sige mange gode ting om dem nu om dage, men nuttede er de vist ikke ligefrem længere :o)

   Og enig, pludselig er der bare sket en masse ift boligindretning, uden at man selv bemærker eller tænker over det. Men det er så en af fordelene ved at være begyndt at blogge: at alt er fotodokumenteret i alle ender og kanter, så man nemt kan gå tilbage og se hvad der er sket i tidens løb :o)

   Slet
 6. ej den boligreportage kan jeg godt huske! har kigget på den mange gange den gang, hvor jeg også havde den stil. Tror faktisk jeg har bladet endnu, måske ?!
  sjovt at det er dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skisme da sjovt, marolle :o) Jeg har selv en ordentlig stak jule-bolig-udriv og tillæg, som jeg bli'r ved at gemme. Det første er fra 2001, som var det første år med barn og det første år, hvor der blev pyntet op sådan for alvor og jeg sad vist nærmest med næsen begravet i dét tillæg i hele december måned, såvidt jeg husker :o)

   Slet
 7. Som de andre skriver, så var det altså stadig meget pænt. Men ja, slidt hvidt er vist også meget ovre herhjemme :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...