onsdag den 30. januar 2013

bare kom med sommeren

Jeg har fået syet mig en taske. Samme model som denne her, men denne gang til mig selv. Dog er stoffet en tand for sommerligt, til at jeg har lyst til at bruge den nu her, men så er jeg da forberedt, når solen og varmen kommer her lige om snart.

Kan se, at der lige så stille er kommet nye læsere til, mens jeg har tumlet rundt ovre på instagram. Et stort velkommen til jer! Det er ikke meget, jeg får blogget for tiden, men satser kraftigt på at se, om ikke jeg kan få pustet lidt liv i kludene igen, inden så længe..


14 kommentarer:

 1. Hvor er den flot- det er da et dejligt stof- du kan da latid bruge den til dit strikketøj eller lignende.. også nu :-)

  Har du nogle mål på stoffet du vil del ud af? For modellen er da fin... please :-)

  SvarSlet
 2. Tilslutter mig Ellen:) vil også meget gerne indvies i den taske! Har beundret den anden du har syet også, de er så fine!

  SvarSlet
 3. Den er så lækker! Du har ret i, at den er lidt for sommerlig til at bruge nu. Men hvis det var min, ville jeg tage den frem og kigge på den, når jeg har brug for sommer og varme :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den sød! Sikke noget fint stof og nogle fine detaljer!

  SvarSlet
 5. This is sooo beautiful! Never ever give it away! And keep using it! It puts me in such a happy mood! Awesome colors :)

  SvarSlet
 6. hvor fin den er og jeg spørger ligesom Ellen Kathrine: Har du nogle mål på stoffet du vil deleud af? modellen er da fin... please :-)

  SvarSlet
 7. Ja, den oser da af forår :) Den er rigtig fin. Jeg pinner den og lader mig inspirere :)

  SvarSlet
 8. Tak alle sammen for de søde ord :0)

  Jeg laver lige et indlæg med målene her en af de kommende dage. Den er meget enkel og let at gå til, så det er bare at komme i gang.

  SvarSlet
 9. Hej Heidi

  Så fandt jeg dig også her - håber det er ok jeg lurer med :-)

  KH Nina

  SvarSlet
 10. FOR FILAN DA hvor er den fiiiin.... Sådan rigtig mormor agtig på den fede fede måde. Ud og sving med den, og det bliver forår her og nu (tror jeg!)

  SvarSlet
 11. Jeg ELSKER stoffet! Super sommerlig taske, nu kan sol og varme bare komme an.

  SvarSlet
 12. Sikke dog en fin taske og stoffet er bare sprudlende af sommer, strand, bare tæer på varm asfalt og is, der smelter ned over fingrene. Jubiiii hvor bliver det godt :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...