fredag den 8. juli 2011

delvist tilbage fra de døde

Det dårlige er, at min computer nu er så godt som ubrugelig. Hvor jeg tidligere lige havde nogle minutter at skøjte rundt i inden skærmen blev sort, er vi nu nede på sekunder. Og så hurtig er jeg altså heller ikke.

Det gode er, at jeg pludselig kom til at tænke på, at der vist var noget med, at jeg i sin tid havde ladet mig prakke en 4-årig tillægsforsikring på. Og ganske rigtigt. Jeg fandt papirerne og jeg har stadig lige knap et års garanti tilbage. Så nu skal jeg bare ha' returneret skidtet og så må de enten reparere eller hoste op med en ny. Yihaa.  Hvilken glæde for en gangs skyld at have en forsikring, jeg rent faktisk får noget ud af. Også fordi jeg kan huske, at jeg i sin tid følte mig som en dorsk, letpåvirkelig sucker, da jeg gik fra med butikken med, hvad jeg troede var for 600 kr. ubrugelig forsikring, fordi computeren med garanti alligevel først ville gå i stykker efter 4 år. Ha! Hvem griner nu. In your face, Bilka!

Indtil alt det der er på plads, må jeg nøjes med den her bærbare, som jeg sidder og hakker i nu. Den er ultraslow, delvist utilregnelig og har masser af nykker, men den er helt, helt sikkert bedre end ingenting!

10 kommentarer:

 1. Yay - du er tilbage :) Hurra for ubrugelige tillægsforsikringer så!

  SvarSlet
 2. Jubiiiii..... godt du har styr på papirerne - og tænk dig bare hvis du får en helt ny - så er den jo endnu bedre end den gamle ;-)

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage til livet igen :-) Hæhæhæ og for en gangs skyld lang næse til bilka.
  Kh V

  SvarSlet
 4. @betine: ja godt man er et fjols der altid lader sig prakke alt muligt på, hé hé. Mindre godt er det at glæden over igen at være "på" var meget kort. Der gik højst to min. efter mit indlæg inden den bærbare gik død og var helt livløs. Latterligt. Så nu sidder jeg og fedter m min iPod som absolut sidste mulighed og det tager grotesk lang tid så det blir ikke meget jeg kommer til at bruge det. Argh altså.

  @mrs. Poplins: tjo selvfølgelig ville det være fedt m en spritny computer men går helt kold v tanken om hvad jeg så gør m alt det jeg har på den gamle og om hvor meget der kommer til at gå tabt. Jeg kan INTET og orker masten ikke at skulle til at starte forfra m alt muligt m alle programmer, billeder, musik osv.

  SvarSlet
 5. @Vibeke: tak tak. Ja dejligt for en gangs skyld ikke at være den der sidder m en lang næse i den slags situationer :0)

  SvarSlet
 6. Det kan jeg godt forstå :-) - krydser fingre for at det der ligger på den gamle kan reddes - mon ikke det kan, når nu der trods alt er lidt liv i den stadigvæk. Ellers ligger der sådan nogle "hjælpe steder" rundt omkring hvor man kan gå ind fra gaden og bede om hjælp til at få ting "trukket" fra sin gamle harddisk over på en ekstern harddisk. Aner ikke hvad det koster, men kender flere der har brugt det.

  SvarSlet
 7. SKØNT at have dig tilbage! Du har været savnet!
  Hvordan har det været så? :)

  SvarSlet
 8. Haha, åh kender alt for godt det med en langsom computer, og en der går ude, sådan var min gamle også.. Nu har jeg fået ny, men befinder mig sjovt nok alligevel næsten altid foran kærestens, så han spørger altid: Skaat, må jeg godt låne min computer *Gg*

  Kig gerne forbi min nye blog, jeg har nu både en madblog og en kreativ blog.. Mvh. Rikke

  Pilles univers
  Pilles kreative univers.

  SvarSlet
 9. Heidi your so cute and feisty Momma!!!

  SvarSlet
 10. Gode penge at komme af med! I sin tid. Sikke'n lettelse :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...