lørdag den 14. april 2012

home alone

Noget af det bedste ved at være børnefri hveranden weekend er, at man kan ligge på sofaen og æde aftensmad samtidig med at man ser The Daily Show.

(og ja, det er et gammeldags ca. 1 meter dybt fjernsyn man ser på billedet. De findes endnu. Jeg hørte på et tidspunkt et indslag i radioen om, at der ikke længere var status i at have en fladskærm. Til gengæld var det lavstatus, hvis ikke man havde én. Så det..)

(og jaja, jeg skulle også lige eksperimentere lidt med det der lomo nu muligheden bød sig..)

6 kommentarer:

 1. Home alone dinner and t.v. sounds pretty nice!

  SvarSlet
 2. Ha en forrygende weekend. Og JA!!! Der er helt bestemt fordele ved skilmissekonceptet. Da jeg var alenemor, kunne jeg til min store forundring chokere folk ved at sige, at jeg MAX nød mine aleneweekender - og NEJ!! Jeg savnede ikke nødvendigvis min datter (men det havde jo også noget at gøre med, at jeg vidste, hun havde det godt ved far.)
  Så nyd lige weekenden, ik!
  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
 3. Ja nyd din weekend, Heidi.
  Fedt hvordan farverne på dine tapeter/papirer i kurvene træder frem!

  SvarSlet
 4. He he det ser altså hyggeligt ud. Ældste vil IKKE ha nyt tv altså fladskærm. Han har haft et lille 21 tommers på værelset. Farmor fik den anden foræret et brugt 28 tommer gammel model. Det gik han med til at få ind på værelset - bare det ikke var nyt. For som han siger - når det gamle virker. God indtilling........ Og Lomo og Holga er skønne effekter♥ Knus

  SvarSlet
 5. He he :) Vi kan præstere hele TO af de gamle kasser her i det lille gule... jow jow :) Vi har godtnok et af de flade i stuen, men det er ikke længe, det har boet her. Og jeg SIGER dig, vores det gamle var kæmpestort på alle måder. Det fyldte nærmest hele stuen...

  Anyways... Hold op en fed farve det grønne bord der i baggrunden har. Yum!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...