søndag den 29. april 2012

lovende sæsonstart

Idag var jeg på årets første Ingerslev og hvis dagens høst er toneangivende for, hvad der venter mig i den kommende sæson, så ser det ikke skidt ud.

Jeg mødte en veninde og der gik snak i den og pludselig var tiden løbet fra mig og derfor blev det faktisk kun til een hurtig runde, så hvis jeg havde taget de sædvanlige 2-3 stykker, ville jeg nok have haft endnu mere med hjem.

Jeg fik mig et har olivengrønne Hunter gummistøvler. Ville egentlig helst have dem i marineblå, men til 150,- kan jeg nok også godt finde anvendelse for dem i den her farve.

Og den her er lige hvad jeg stod og manglede. En overgangsfrakke fra Inwear, figursyet i super snit, med lækkert foer og masser af fine detaljer
 tre styks basisbluser som man jo altid kan bruge
noget lilla strikcardigan med guldstriber
en kogebog - hvis nu en dag jeg skulle komme i gang med det der madlavning
og den lækreste idébog "Giraffer på snor"
med masser af inspiration, sjove tips og gode ideer i et farverigt, lækkert layout. Se bare her
der er lige et par steder, hvor jeg synes de har skulet liige rigeligt til Rie Elise Larsen bog Julefryd, men når man bruger nedenstående prints til inder-omslagene, kan jeg tilgive meget, he he
Det var så dagens høst. Måske alligevel ikke så meget, men i betragtning af hvor hurtigt det er handlet, er det nu meget godt gået. Og der er kun en uge til det går løs igen. Herligt!

2 kommentarer:

  1. Uha, den bog ser lækker ud- og så navnet: Giraffer på snor:-) gad jeg godt lige at kunne stikke hovedet ind i skærmen og bladre i. Knus Heidi

    SvarSlet
  2. Fede ting. Er netop faldet over din blog - elsker din måde at skriev på. Glæder mig til at følge med! Hilsen Anna (enmorblivertil.blogspot.com)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...