torsdag den 5. april 2012

jeg har købt lidt med hjem

Fordelen ved at medbringe en gabende tom 76 cm trolleykuffert og en ligeså gabende tom rygsæk på udrejsen er, at så er der plads til at købe lidt med hjem. Så det har jeg gjort. Og ligeså opgivende og quitter-agtig jeg normalt ofte af og til er, når jeg møder den mindste form for modstand eller forhindring, ligeså indædt og vedholdende kæmper jeg til sidste blodsdråbe, når det gælder om at udnytte bagagen til bristepunktet og få plads til alle mine nyindkøb. Jeg omrokerer, fylder sprækker, presser, ruller tøj, propper, folder, presser igen og mosler til det hele til sidst endelig er der. 

Og så krydser jeg mine fingre for, at en eller anden emsig tolder ikke skal få den gode ide, at se hvad vi mon har i kufferterne. Ikke fordi jeg har noget, jeg ikke må ha', for jeg hverken ryger eller drikker eller tager stoffer eller bruger skydevåben, men fordi at hvis der først bli'r lindet på lynlåsen vil det sige SWUISCH og så har vi balladen og det vil tage timevis at pakke lortet sammen igen.

Derudover ville det være en lille smule pinligt, hvis nogen skulle se den ufattelige mængde af braller, småting, skrammel, unødvendigheder, sodavand og slik jeg kan finde på, at fragte fra den ene ende af verden til den anden.

Og alt hvad jeg har købt i Japan er faktisk småting, primært købt i deres fantastiske 3-4-5-6-7 etagers 100 yen butikker, der har alt hvad hjertet kan begære af køkkenting, hobbygrej, toiletartikler, legetøj, papir, sy-udstyr, souvenirs og alt muligt andet mellem himmel og jord. 100 yen svarer til ca 7 kroner, så man bliver heller ikke ligefrem ruineret.

Stoffer fik jeg desværre ikke shoppet så mange af som håbet. De havde ellers de skønneste mange-etagers stofbutikker og jeg kunne have brugt dagevis i hver enkelt af dem, men med to utålmodige ikke-stof-elskende tøsebørn til at rende i haserne på en og med sekunders mellemrum spørge, om ikke snart man er færdig, bli'r det altså en mere hurtig og overfladisk omgang, end hvis man i ro og mag havde kunnet fordybe sig i alle herlighederne.

Nåmmen, her er hvad det blev til:

43 ruller almindelig masking tape og 7 ruller grande blev det til..
lidt til ganen, men mest til øjnene:
lidt dukker og figurer (fandt lidt flere efter billedet var taget.. host):
noget til køkkenet og ja, det er måske nok lidt dumt at slæbe opvaskemiddel og noget der (vistnok) er 685 gr talkum, men bøtterne var altså pæne.. :
en fin lille opsats og en fin lille taske med matchende hårspænder. Jo jo...
lidt blandet papir- og hobbygrej:
lidt garn, hvis nu en dag jeg skulle få lyst til at strikke... :
de prikkede stoffer her er jeg rigtig glad for:
lidt fine småblomstrede stoffer:
og de her stoffer er jeg rimelig psyched over. Har faktisk den rød/pink i tapet og syntes det var fantastisk at finde den i stof også og så oven i købet i flere fede farvekombinationer. Det er i fast, kraftig bomuld og planen er nederdele i de to mørkere farver..
lidt babyfløjl og en mindre portion af noget fint stof fra Curly, som også har lavet det neonpink, -grønne og -orange lidt ovenfor. Rigtig lækkert.
et par vatterede fine sager til ingen penge
lidt blandede kulørte. (Jeg havde egentlig troet, at jeg skulle have en masse lækre kawaii børnestoffer med hjem, men dem fandt jeg mærkeligt nok ikke rigtig så mange af..)
blandet sygrej og knapper
13 pakker forskelligt origamipapir. Så jeg skal vist til at folde traner eller noget..
forskellige småting. Blandt andet de her fabelagtige strømper til stoleben, som jeg fortryder jeg ikke købte flere af. Lillesøsters skrivebordsstol har fået et par på i hot pink og det ser forrygende ud! Hvorfor hamstrede jeg dog ikke..
lidt blandet neon, tråd, filt og forskellige slags papir med og uden klister
et par småtasker
pom pom kugler med og uden glimmertråde. Nok til at forsyne en integreret institution de næste par år..
Nå ja og så var der 14 ikke så fotogene acrylkasser i cigarkassestørrelse, men så var det vist også omtrent det hele. Altså af mit. Så var der jo også gaverne til storesøsters fødselsdag på mandag. Altså de pænt store kasser med Sylvanian Families burgerbaren og ditto bil plus det løse SF gejl og mangafigurerne - også i kasser. 

For slet ikke at snakke om pigenes indkøb. Som indeholdt adskillige hele sæt tøj, store mængder manga figurer, flere SF familier og udstyr, badehåndklæder, legetøj, gaver til veninderne osv osv..

Hvor der er en vilje, er der en vej. Hø hø..


37 kommentarer:

 1. Nej hvor har jeg glædet mig til det her indlæg (jeg håbede det ville komme, så snart jeg så du skulle afsted:-)) Og jeg er absolut ikke skuffet! Sikke en masse lækkerier!!!

  Den orange madkasse på øverste billede, har min datter faktisk i rød. Den er købt i Søstrene Grene sidste år:-)

  SvarSlet
 2. Wauh.. en masse fine sager, er sikker på jeg var gået lige så meget amok.
  Jeg kan heller ikke dy mig når jeg ser et en flot flaske,som kan stå til pynt eller alle de søde dukker.

  Det jo helt vildt!!! bare det var mig.

  Ha´en skøn Påske

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. hvor fantastisk!!!!!!! jeg vil røre ved det hele hahaha! hvor mange penge har turen kostet dig ? altså rejsen og hotel?

  SvarSlet
 4. Hold nu op en masse lækkert gejl. Jeg er da svært misundelig. Man bliver helt glad i låget at dine billeder :-)
  God påske
  Vh Eline

  SvarSlet
 5. Det ser helt fantastisk ud. Jeg vil også til Japan. NU tak :)

  SvarSlet
 6. Fedt fedt fedt!
  Min bror er japansk gift og bor i Tokyo, så vi bliver jævnligt forsynet med gaver fra Japan.
  Desværre er der ikke så meget knald på, som der er på dine indkøb. Det plejer at være min japanske svigerinde som står for gaveindkøb og hun synes at vestlig-agtige ting er de fedeste.
  Men jeg har været heldig at min mor og søster også har været af sted og de købte manga tusher og håndlavet japansk papir i store ark.
  Kunne I godt holde jer indenfor vægtgrænsen med bagage? Opvaskemiddel vejer jo alligevel godt til ;-)
  50 ruller tape? Fnis. Minder meget om min måde at begrænse mig på! :-D

  SvarSlet
 7. Hvor er der VILDT! Jeg har glædet mig til at se hvad du kom hjem med af "braller, småting og unødvendigheder" :) Og hvor er det bare nogle fede fede ting! Imponerende at du kunne få det pakket ned!!

  SvarSlet
 8. woooow sikken en masse godter du har fået med hjem ... der er til mange timers kreatid :)

  SvarSlet
 9. I knew!!!
  - Så dette indlæg har jeg jo set frem til siden du første gang fortalte om rejseplaner!! (Og jeg er ikke skuffet)
  Helle.

  SvarSlet
 10. Ihhh hvor har jeg glædet mig til dette indlæg. Tænkte nok, at du ville udvælge de allerfededeste ting fra den anden side af jorden.
  Hvor er det vildt alt det du har fået pakket i kufferters.
  Jeg elsker det hele, men er også en smule misundelig. Min mand er allerede ved at få spar af, at høre alle argumenterne for, at vi skal et lulle smut til Japan

  SvarSlet
 11. WAUW,wauw, sikke mange skønne ting
  og sager du har fået slæbt med hjem.
  Og skønne skønne farver :-))
  God påske til dig fra mig

  SvarSlet
 12. Ser fedt ud, bare det var mig der havde sådan et skattekammer:-)

  SvarSlet
 13. hold nu op hvor er det vildt! Sikke mange fede ting, bare det var mig :D

  SvarSlet
 14. Ihh hvor en masse fede ting, jeg vil også til Japan NU! Rigtig god påske!

  SvarSlet
 15. Ej hvor er jeg bare misundelig! Kan du ikke presse mig med i kufferten næste gang. Det må da være en spændende pakke udfordring for dig ;-)

  SvarSlet
 16. Hold nu lige op en lækkert kuffertfuld med alle mulighed godter.. Jeg var gået amok ligesom dig huks det var mig der havde været afsted!

  SvarSlet
 17. Det er da lige til at blive rigtig glad over at se. Masser af skønne farver og tju-bang. Kan godt forstå nu at du tog en tom kuffert med. Japan skal nok blive længe i din hukommelse, om ikke andet så når du kigger på alle dine fine små ting.

  SvarSlet
 18. WOW, momma look at all your treasures.....Love the fabrics they are so fun, I can't wait to see what you create out of it all! Have a Happy Easter!

  SvarSlet
 19. Årh får da helt lyst til en shoppetur til Japan :-)

  SvarSlet
 20. Iiiiiiih, Heidi altså... Det indlæg har jeg også ventet på med spænding... Hooooold nu op, en masse lækkert dims - tænk at kunne sidde og pille i det - og så liiige pille lidt mere :) Lucky lucky you! Billederne fra jeres tur ser bare helt fantastiske ud - så pyt med at tøserne ikke gad at se på flere etager stof - det gør de måske næste gang. Eller noget :) Jeg vil ossssssse til Japan altså!

  SvarSlet
 21. Wowi!! These are my colors!! Love it so much..i want it all!!

  SvarSlet
 22. Jeg vil også til japan... ja jeg vil så :-)

  SvarSlet
 23. Lækre farver, lækre ting - sikkert en lækker tur!

  SvarSlet
 24. Jeg har bare ventet på dette indlæg Heidi, og du skuffede mig ikke :))

  SvarSlet
 25. Go crazy Heidi. Du er for vild. Men ellers ville dit hjem jo heller ikke være så skønt og farvestrålende som det er. Elsker at se hvad du har fyldt kufferten med på dine rejser.
  Kh V

  SvarSlet
 26. Hold nu op en masse fede ting du har fået købt.. Min kæreste skal da vist bare knytte sylten med jeg købte meget med hjem fra Lanzarote , for det er jo ingenting i forhold til dine indkøb *Gg*

  SvarSlet
 27. Er du da sunshine hvor er det nogle lækre sager... eller 'braller', som du kalder det (det ord bruges ALT for sjældent!)
  Og JA!, jeg sidder og sitrer af misundelse!! :)

  SvarSlet
 28. For filan nogle lækre sager!!! Man skulle da vist ta' til Japan engang :-)

  SvarSlet
 29. Sygt fede ting, du har købt! Jeg er også en sucker for lækre indpakninger. Købte sågar en plastic-brødkurv og nogle frottéhagesmække med hjem fra Kina, da jeg var der for flere år siden, bare fordi der var søde dyr på:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 30. Tusind tak allesammen for jeres søde og hyggelige kommentarer! Det glæder mig, at der er andre end mig, der kan se kvaliteten i lækker emballage, smådimser og "skrammel" :o)

  Til jer der nævner, at I godt kunne tænke jer en tur til Japan, kan det selvsagt varmt anbefales og det er altså SLET ikke så dyrt som sit rygte; maden er rimelig billig, hotel fåes i alle prisklasser (vi havde booket en enkelt nat på et hotel i Tokyo til sølle 360,- kroner og jeg havde lidt bange anelser mht. hvad der ventede os, men det var simpelthen så fint. Spartansk og enkelt, men funklende rent, centralt og med eget the-køkken og computer. Fantastisk deal!) På de andre hoteller gav vi mellem 700 og 2100 pr. nat. Tøj og sko er virkelig billigt og selvom stilarterne er meget anderledes end herhjemme, er der rigtig mange fine ting. Noget man desværre ikke kan nyde godt af, når man er 178 cm høj og en størrelse 40/42 (bittert suk)

  Selvfølgelig løber det op med flybillet og hvis man vil rejse lidt rundt (tog er dyrt, men man kan købe et pas, så man kan rejse ubegrænset i 7 eller 14 dage), men jeg synes klart, det udlignes lidt af det billige prisniveau på mad og logi.

  Diana, du spurgte hvad fly og hotel var løbet op i og det er omkring 30.000,- efter en 50/50 fordeling. Vi fløj direkte med SAS fra Kastrup og var heldige at få billetterne til kampagnepris, så vi gav det samme som hvis vi havde skullet med et af de billigere selskaber med mellemlanding :o)

  SvarSlet
 31. HOLD.NU.KÆFT.HVOR.ER.DER.MEGET.LÆKKERT !! - nøøøøøjj hvor gad jeg også godt til Japan :-)

  SvarSlet
 32. Jeg siger bare "ditto" til alt hvad der allerede er sagt!!

  SvarSlet
 33. Åhhh for dutten da, hvor har du handlet mange lækre ting med hjem!! Er grøn af misundelse :-)))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...