tirsdag den 29. marts 2011

amatør!

"Det rigtige værktøj er det halve arbejde", er det ikke sådan man siger!? Der er vist noget om snakken..

Selvfølgelig tager vi da del i cupcake hypen herhjemme,  så selvfølgelig skal storesøster da have cupcake workshop til sin snarlige fødselsdag og selvfølgelig kan moren da på ingen tid lige fremtrylle en ordentlig omgang sukkerblomster til at pynte dem med. Vorherrebevares!

Ved sgu da ikke, hvad det er for en sær omgang uformelige dutter jeg er endt med. Det der skide "royal icing" ville overhovedet ikke makke ret og var vist alt, alt for tyndt. Tyllerne var nogle gamle flossede nogen i plastic og sprøjtepose havde jeg heller ikke, så jeg måtte bruge fryseposer, hvor jeg lige klippede en snip af hjørnet og så kilede tyllen ind. Og hver gang gik der ca. 30 sekunder, inden det sagde puf og posen sprang, så jeg måtte skrabe skidtet over i en ny pose og starte forfra. Igen og igen. Den slags gør intet godt for mit blodtryk, sku' jeg hilse at sige..
Jeg bli'r vist nødt til at investere i nogle ordentlige tyller +  en ordentlig sprøjtepose + nærlæse den der opskrift, inden jeg  skal gøre mig forhåbninger om at havne her


16 kommentarer:

 1. Uha nej, det ville bestemt også få mit blodtryk til at stige hastigt! Men på billeder ser nogle af de grønne nu fine ud.
  Køb nogle gode tyller, så kører det derudaf!

  SvarSlet
 2. Ha ha man kan bliver eddertosset når sådan noget ikke virker!!! Mine ville nok ikke blive kønnere - selvom jeg har værktøjet ;-) Men prøv igen! Er det en opskrift du vil af med? Knus

  SvarSlet
 3. nogle gange skal der mere flormelis i end opskriften siger, også alt efter hvor meget farve man putter i. Jeg synes selv pastafarver kan være for våde!

  SvarSlet
 4. Tak! Det er sjovt!
  Jeg håber det lykkes for dig næste gang.
  Helle.

  SvarSlet
 5. Ha-ha, hvor er det bare en dejlig reaktion du gir her. Den er vi vist mange der kender. Men jeg kender også flere kokke der hellere vil have de rå og mindre perfekte former og børn er meget hurtige glade for det de får, så jeg synes nu slet ikke at det ser så slemt ud.
  God fødselsdag!

  SvarSlet
 6. Åh, jeg får næsten helt ondt af dig, når jeg læser det :) hahaha.. Held og lykke med andet forsøg!

  SvarSlet
 7. Altså, jeg vil stadig gerne spise de knap så pæne af dem - bare så de ikke bliver kede af det...

  SvarSlet
 8. He he he... Øvelse gør mester ;)
  Søde Heidi, vil du sende mig din adresse? bsp1504@hotmail.com
  Jeg har noget til dig (jeg lover dig at det ikke er en brevbombe!) ;)
  Kram

  SvarSlet
 9. he he det er ligesom mig ;) jeg er heller ikke god til de der tyller der

  SvarSlet
 10. He, tak for alle jeres kommentarer :o)

  Vi regner faktisk også med at bruge de her, selvom de intet har med blomster at gøre. Pigerne er faktisk begejstrede og synes de er rigtig fine og så er det jo godt. Jeg startede med de lilla og de er værst, men jeg kom lidt ekstra flormelis i til de grønne og blå og de er knap så raketformede..

  Har lige bestilt metal tyller med tilhørende pose og når det kommer, regner jeg med at lave en ny omgang i andre farver og så håbe at det kan lade sig gøre at lave blomster..

  @Tina: øhh, ligner det her noget du vil have opskriften på, he he?? Nej, gas! Jeg googlede bare og så kom der en op som jeg snuppede. Den lyder:

  1 bæger past. æggehvider (svarer til 1,5 æg)
  300 gr. flormelis
  1 tsk. citronsaft

  Rørte bare det hele sammen. (Lige nu slår det mig at jeg måske sku' ha' pisket hviden stiv først? Måske var det der det gik galt..)

  SvarSlet
 11. He he, hvor sjovt. Det første jeg tænkte på, var, hvor er det dejligt at de ikke ser ens ud. Jeg kan vist godt lide det lidt tilfældige look.
  men held og lykke
  stine:)

  SvarSlet
 12. You are too funny....I have never been good at these things but I love too eat them!

  SvarSlet
 13. Øvelse gjør mester, så bare ikke gi opp, men jeg skjønner jo godt at blodtrykket stiger....skal jo innrømme at jeg hadde nok gitt opp ganske snart. Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 14. Ha ha Heidi! Det er måske svaret. Vil give it a try selvom jeg tvivler på mine færdigheder. Knus og god weekend♥

  SvarSlet
 15. Pjat, de er bare dali'sk..:-) det skal nok blive super workshop alligevel.
  Kh Vibeke

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...