lørdag den 5. marts 2011

den ægte vare


 
Tulipaner, påskeliljer og hyacinter - mindre kunne ikke gøre det. Så er der edderbankeme forår i luften! Et par sart lyserøde kugle-bellis'er havde fuldendt min blomster-eufori, men iflg. blomsterdamen går der lige lidt tid, inden de kommer, så dem må jeg bare glæde mig til istedet. 

Ahh, nu lysner det: solskin, blå himmel og fuglekvidder og en mental tåge og handlingslammelse, der så småt er ved at blive afløst af energi, virkelyst og overskud. Yes, yes, yes! 

Pigerne er på spejdertur her i weekenden, så jeg har dagen for mig selv og brugte formiddagen på et genbrugs raid:


Et lidt magert udbytte og ingen scoops idag. Ved ikke lige, hvad der skete med Småfolk kjolen; jeg har sådan en brist i hovedet der gør, at jeg ikke kan lade være at slå til på "et godt tilbud".

Skidt med om jeg har brug for det, skidt med om jeg kan lide det, skidt med om jeg har det i forvejen: hvis bare det er tilstrækkelig billigt, så skal jeg da ha' det! Det er både pinligt og sygeligt. Og meget jyskt.

Og sådan var det lidt med kjolen her: "jeg kan egentlig ikke så godt lide den skidenbrune farve og den er egentlig et nummer for lille og sidder lidt stramt og jeg kommer sandsynligvis aldrig til at bruge den, men den koster kun kr. 40.. Jeg tager den". Det er jo latterligt..

6 kommentarer:

 1. I had to check you out I am also a Heidi...your blog is lovely and your images....

  SvarSlet
 2. Love your tulips! They give the best springfeeling!

  SvarSlet
 3. Hej Heidi :-)
  Tak fordi du gjorde opmærksom på dig selv - din blog er SKØN.

  SvarSlet
 4. Tulipaner og påskeliljer!
  Tak for skønne billeder som kan bringe foråret frem i enhver og som fik mig til at glæde mig endnu mere til at komme hjem til dansk forår og lækre hollandske tulipaner.
  Skøn blog du har! Vil følge med fremover :)

  SvarSlet
 5. Hej igen Heidi :-)
  Den grønne vase på det øverste venstre billede har jeg ledt og ledt efter - hvem er det nu der har lavet den?

  SvarSlet
 6. Hej mrs. poppins.

  Det er Thora Finnsdottir, den samme der har lavet de fantastiske brocher jeg er helt oppe at køre over. Og de fantastiske øreringe jeg konstant render rundt med ;o) Hun laver de skønneste ting!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...