tirsdag den 15. marts 2011

den der taler grimt om andre..


fortæller i virkeligheden mest om sig selv...

Pigerne og jeg var ude at spise forleden aften og et par borde væk sad en mand og bestilte ikke andet end at sidde og forpeste luften og stemningen ved konstant at bagtale, hvad der vistnok var hans kolleger. 

"Hun er bare totalt pæreformet og så render hun altid rundt i den der bluse der bare gør det endnu værre.. altså hun er da sød nok, det' slet ikke det, men jeg ved da ikke hvad hun ligner.. Jørgen han kan slet ikke holde tempoet.. han kan jo dårligt nok holde sin løn hjemme..jeg forstår slet ikke at de beholder ham.." og bla bla bla!

Han talte sindssygt højt på den selvsmagende måde og var bare på alle måder den der gennemskuelige type med lavt selvværd forsøgt camoufleret under en storskrydende smart-ass attitude og store armbevægelser..  Jävla!

Sladder er altid ucharmerende, men en mandlig sladderkælling!? Fy fan, det er usexet..

10 kommentarer:

 1. Sørgeligt......!
  Men mon ikke vi alle sammen (desværre) har en lille smule af det i os?

  Tjek lige min give away :-)

  SvarSlet
 2. So unsexy! Det skulle du lige have vimset forbi og fortalt ham - "Altså, fister medister, du tænder mig af med dit mundlort!"

  SvarSlet
 3. the translation on this post was so funny....
  I got pear shaped so a little bottom heavy...and a man with gas. I had a good laugh a little confused but I usually am ,lol

  SvarSlet
 4. Ja, lige så stille ha' gået hen til ham, langsomt bøjet mig ned og sat munden til hans øre og ha' hvisket: du ved godt hvad der er mere usexet end hvide tennissokker, ikke? ("dooohh??") Mænd der opfører sig som kællinger..

  Måske det ku ha lukket munden på ham. (Og muligvis havde jeg også gjort det, hvis ikke det var fordi situationen ved vores bord udviklede sig højdramatisk, da der gik ild i en serviet, som jeg smed ned på gulvet i den tro at det ville sige puf! og så var den brændt af, men nej, den brændte lystigt videre, så jeg tænkte jeg træder lige på den et par gange, så er den ordnet, men nej igen; den brændte videre, nu blot smeltet fast til sålen på min støvle. Altså min Bumper støvle af rød ponyhårspels som jeg ville være slemt ked af hvis blev afbrændt eller sodskadet.. Efter lidt hektisk steppen rundt i forsøg på at få lortet slukket og samtidig se ud som om det ikke ragede mig, endte det med at jeg greb mit vandglas og casually fik sølet serviet, gulv og støvler så meget til i vand at ilden tilsidst gik ud. Og mens sod og servietrester hvirvlede rundt i luften og de velmente tilråb fra restaurantens øvrige gæster ebbede ud, var det at jeg følte mere for at komme ned og sidde og sunde mig og i smug skule ned under bordet for at tjekke om mine støvler var ok, end for at gå hen og bede ham fjolset om at opføre sig ordentligt. Men I swear, hvis det ikke havde været for den serviet havde jeg gjort det! :o) )

  SvarSlet
 5. Aj okay, det blev så lige verdens længste kommentar nogensinde!

  Heidi: the translation is always hopeless! Never boring though ;o)

  SvarSlet
 6. Ydrks for en tante! Og relativt seje brandmandsskills i øvrigt!!

  SvarSlet
 7. Man skal i øvrigt ikke tage fejl! Jeg er omgivet af mange mænd i mit arbejde, og nøj hvor der sladres! Alle ved alt hvad alle andre har lavet af bommerter og dumheder! Oh yes, og det bliver virkelig grimt og dumt somme tider. Nøjagtigt som du beskriver, Heidi!
  Mænd kan også være sladretanter!

  SvarSlet
 8. Hej Heidi.

  Tak for sød sød kommentar på min blog og er da straks blevet fast læser her på din blog!

  Jeg tror sku jeg har et par ruller af den omtalte tapet (fra en af mine tidligere boliger) i kælderen, tjækker lige op det! ;-)

  Lea

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...