lørdag den 12. marts 2011

sachertorte eller gehakballe


Storesøster bliver 10 om en måneds tid og jeg regner med, at hun skal have en "storpige-tur" på tomandshånd med mor i fødselsdagsgave. Ingen forstyrrende lillesøster, kun hende og mig. Men det er endnu kun i planlægningsfasen og måske bliver det slet ikke til noget i denne omgang. 

Har nemlig en snusfornuftig lille djævel, der sidder på min skulder og bræger noget om en tur til Japan næste år, der kommer til at ligge på den forkerte side af de 60 kilo, en allerede bestilt "omfugning" af huset (gab) til foråret og en bil der med sikkerhed ikke klarer det syn, den er sat til 19. april... Alle de hersens udgifter der gør, at der måske var god fornuft i bare at nøjes med at give hende noget Sylvanian Families og en endagstur til København.

Men goddammit; sådan en forårstur til fremmede himmelstrøg med sprød skarp forårssol, lækker mad, god kaffe, shopping og masser af kvalitetstid med min førstfødte virker godt nok tillokkende!

Så jeg arbejder videre på idéen og skal have afgjort hvor turen i så fald skal gå hen;

Wien: aldrig været der, fantastiske konditorier, noget nær verdens bedste kaffe, mozart, lederhosen, frisk luft und Ordnung, en bitch at komme til fra Jylland...

Amsterdam: været der "mange" gange, de fedeste shoppingmuligheder, smukke kanaler, overskuelig, pommes med mayonaise i kræmmerhuse, afslappet og cool, nem at komme til...

Ja, ikke noget let valg, men tror sgu jeg bli'r nødt til at kvæle den der lille skiderik, gi' fanden i fornuften og se at få bestilt en forårstur til storepigen og hendes mor. Det fortjener de!

5 kommentarer:

 1. Sommetider er det bare fornuftigt at være ufornuftig :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som den bedste ide. Hun vil elske det. Jeg stemmer på Amsterdam, der er så mange finurligheder, det vild være en stor oplevelse for hende.

  SvarSlet
 3. Amsterdam!!!
  Kræmmerhusene med pommes skal prøves med saté sauce!! Og I skulle tage at prøve kroketter også. De ser klamme ud, men med lidt sennep i er de FANTASTISKE! Kan også fåes som "beta balle" (ved ikke hvordan det staves, men sådan siges det), det er det samme bare som små kugler. MUMS!!!
  Amsterdam!!!

  Do it!

  SvarSlet
 4. Momma I need a translate button how do you put one on..my old computer had one built in...its driving me crazy not being able to read it...have a super Sunday!

  SvarSlet
 5. Synes der begynder at tegne sig et billede af Amsterdam.. :o) Har lige haft ringet til DSB for at høre m togforbindelse, men de havde knas med deres tlf. linier - hrmpfh!

  Skal da klart ha' prøvet saté sauce og måske endda beta balle.. Uha, tænderne løber allerede i vand :o)

  Heidi; I'll see what I can do about that translate button. Would want you to miss out on any little detail of my incredibly interesting life ;o) A great Sunday to you too!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...