torsdag den 24. marts 2011

en god dag i genneren


Gjorde nogle rigtig gode køb i den lokale genbrugsbiks idag:

en græsgrøn molekylestage stadig med mærke på til den prægtige pris á kr. 15,- (he he) Jeg har den i forvejen i limegrøn, men skal helt sikkert nok finde anvendelse for en græsgrøn også..

et superlækkert sæt sengetøj i chokoladebrunt med fint print i hvidt og sart lyserød (det ser falmet og trist ud på billedet, men i virkeligheden er det rigtig flot). Min første tanke var at sy en nederdel af det, men måske ender jeg bare med at bruge det til dét det er, nemlig sengetøj..

den skønneste strikkede "vest-ting" i en helt fantastisk dueblå/grå nuance. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal med den, eftersom den er størrelse ca. XS og jeg selv er en XL, så oddsene for at jeg nogensinde kommer i den er lig nul, men fed det er den altså..

Jeg kunne sikkert have fundet meget mere, hvis ikke det var fordi de stod og skulle lukke og jeg venligt, men yderst bestemt blev bedt om at komme igen en anden dag..

Og så faldt jeg over sådan en fin lille fætter her i Rema 1000:

Det er en gigantisk pink pilleæske til den seriøse pille-spiser. Jeg ved ikke helt endnu, hvad jeg skal bruge den til, men den rummer masser af gode muligheder. Måske noget med at skære lågene af, tage dags-rækkerne op og sætte dem på et eller andet og bruge dem til alle mine øreringe vedhæng. Eller noget helt andet.

8 kommentarer:

 1. Fede fund! Jeg er især helt vild med pilleæsken. Men ja, man har heldigvis ikke så stort et pilleforbrug.

  SvarSlet
 2. You are in great company, I too am a XL, I love your molecule. Your right the translation is always fun...I'm going to have to learn your language!
  Take care cutie, Heidi

  SvarSlet
 3. Arh come on, fandme om jeg skal sidde med pincetgreb og nipse et enkelt lillebitte stykke snusfornuftigt snol op af de små huller der!

  Snoller skal spises af Margrethe skåle. Så man uhindret og lynhurtigt kan høvle det indenbords i store håndfulde. Det er det eneste rigtige.

  SvarSlet
 4. Hi Hi - jeg ville osse foreslå snoller i pilleæsken, men da godt se at det gir lidt begrænsninger. Går ud fra vi taler om Den Helt Store Margrethe-skål, ik? Go dag fra Lisbeth - som absolut heller ville ku krybe i den lækre vest - desværre!!!

  SvarSlet
 5. fede fund! og jeg kunne godt bruge den pille æske, må se hvornår jeg kommer forbi rema1000 (og ja jeg får desværre meget medicin).

  SvarSlet
 6. Heng den fine vesten på veggen! Kanskje inrammet? Og pilleboksen....åh, til knapper kanskje?

  SvarSlet
 7. @Osloskånskan: sjovt, det er lige nøjagtig hvad jeg har gjort og det ser skitbra ud! :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...