fredag den 7. oktober 2011

3/4 ta-da

Trods to sølle projekter denne uge er jeg ikke kommet i mål. Vedhængene til øreringe har jeg fået lavet. Uden at være supertilfreds, synes de er blevet lige rigeligt blanke, så må ha' fat i en anden lak og prøve igen en anden gang. 

Det står straks lidt sløjere til med min snor med papircirkler. Jeg har skam klippet cirklerne, men de ligger bare og griner til mig og jeg har på fornemmelsen, at det ikke er lige om hjørnet, at de bliver fulgt til dørs.. 

Jeg har ikke meldt mig til Mettes to-do den kommende uge. Lillesøster har nu været syg i halvanden uge og er ikke umiddelbart i bedring, storesøster kræver lidt ekstra med sin gipsarm og så er der noget med en fødselsdag i næste uge, der kræver lidt forberedelse, så jeg orker vist ikke andet end lige the bare essentials i denne omgang.

8 kommentarer:

 1. Jeg synes da dine øreringe set AAAALLLLTTTT for lækre ud!

  SvarSlet
 2. jeg synes altså også de ser TOP fine ud.. Såååå!!!! Og ve´du hva´ ...??? Sådan nogle cirkler løber jo ingensteder (desværre måske) så det når du nok en dag, når du gider :)

  Rigtig god bedring med både den ene og den anden... Og glædelig fredag :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med dine ørenringe! Smukke og fede! Hvordan laver du dem? Hvis du vil bytte for en pude i min craft it forward blog-leg er jeg mucho interesseret :-)

  SvarSlet
 4. @dorthe: tak tak :o)

  @betine: tak skal du ha :o) Nej, du har nok desværre ret; de cirkler bli'r nok hvor de er, he he..

  @karoline: det kan vi sagtens finde ud af, hvis vi kan lave en udenomsaftale af en art. Jeg har nemlig slet ikke overskud til at være med i noget craft-it forward halløj pt., men kan vist godt lige overkomme, at skulle vippe allerede lavede øreringe afsted. Hvis der er flere dyrepuder tilbage, kunne det være meganice med sådan en :o)

  SvarSlet
 5. Virkelig flotte øreringe - kan nu godt lide de er meget blanke :-)

  SvarSlet
 6. yessir - jeg skriver lige til dig eller du kan få fat på mig på karolinedahrling@hotmail.com :-)

  SvarSlet
 7. ok, kan ikke lige finde din mail her på siden, så du må meget gerne kontakte mig. Jeg vil super gerne bytte til et par nice nice ørestjerner :-)

  SvarSlet
 8. TAK TAK TAK! De er så flotte allesammen, mega mange tak :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...