lørdag den 8. oktober 2011

ren råhygge og pixi-nostalgi

Det er nok et par år siden kassen med pixibøger sidst har været fremme, men idag hyggede mig og lillesøster med alle de velkendte og tyndslidte gamle travere. Selvom man bli'r otte her lige om lidt, kan man godt trænge til at være lidt lille og hygge med lekture, som man ellers efterhånden er uden for målgruppen til. Og jeg synes det var helt vildt hyggeligt med et genkig i de bøger, som vi har læst hundredevis af gange tidligere. Og megahyggeligt at ligge tæt under dynen i en 70 cm bred børneseng med lamelbund..

4 kommentarer:

 1. He he, mine tøser på nogenlunde samme alder er så heldige at være udstyret med to yngre brødre, så de får jævnligt genset gamle kendinge både hvad angår pixibøger, men også elskede billedbøger, duplo-klodser, dukker og legekøkken. Det er jo en fryd, at man ikke absolut behøver at blive stor og tweenie-like bare fordi omgivelserne forventer det (med angst og bæven)...Det ser meget hyggeligt og zen-overskudsagtigt ud! Jeg selv ligger på den utrolige lade side; ingen blogindlæg, ingen socialisering (skulle have været til blogtræf i Århus i går, men var topsnottet!), intet liv. Same old story you know...bare nu også i tilsnottet forfatning. YNK YNK. Det er jävla ynk, som han sagde den skræmmende overlæge i Riget. Go søndag til jer: Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Årh det lyder som den perfekte søndagsbeskæftigelse!

  SvarSlet
 3. Hmm, prøvede at lægge en kommentar tidligere i dag, men den er vist ikke rigtigt bidt på. Anywho;

  Det lyder rigtig hyggeligt! Pixi-bøger er sjove. Jeg kan blive helt nostalgisk, hvis jeg falder over den gamle kasse mine forældre stadig har. Pixi'er rummer meget godt! Rigtig god bedring til den næsten-otte årige!

  SvarSlet
 4. @louise: øv, hvor surt med snot og manglende liv (ha ha) Og ærgerligt at du ikke kom til blogtræf alligevel. Åh ja, den kære Stig Helmer kom med mange guldkorn. Elsker der, hvor han står og skuer ud over Øresund og med kærlig stemme siger noget med "der ligger sverige, hugget i granit" og så fortsætter med en stemme der syder af foragt "og her ligger danmark, udskidt af kalk og vand". Ha ha, han var fantastisk :o) Ja, er helt vildt hyggeligt, når de "store" er med på at være lidt lille igen. Her har vi nemlig taget lige rigeligt hul på tweentiden indimellem, synes jeg. Selvfølgelig storesøster i særdeleshed, men lillesøster kan nu også være med af og til. På nogle punkter. Og på andre punkter er de stadig dejligt barnlige. Hvilket de jo for fan også gerne skulle være i den alder. Håber, I også har haft en god søndag og god bedring til dig ;o)

  @diktesoph: det gør det :o)

  @anne: enig, pixier er skønne. En af dem vi har, er min fra da jeg var barn for en menneskealder siden! Dén er ekstra hyggelig at kigge i, og det er sjovt som ting man ikke anede man kunne huske, pludselig kan stå lysende klart i erindringen..

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...