lørdag den 1. oktober 2011

et æble om dagen..

Jeg så Blåmejsens fine æblechips med stjerneformet midte forleden og tænkte, at det måske var en måde at få brugt nogle af alle vores lækre æbler på. Det er ikke meget have vi har, men både et pære- og et æbletræ kan vi da præstere. Pæretræet er ikke noget at råbe hurra for; noget spinkelt fistel-halløj med få, halvkedelige, ofte skurvramte, pærer. Men æbletræet derimod, oh la la! Et ca. 4 år gammelt podet multitræ med 4-5 forskellige sorter, der sin lidenhed og unge alder til trods gi'r virkelig mange æbler. Sprøde, skønne, velduftende æbler, som er fantastiske som de er, direkte fra træet. Og mindst lige så fantastiske i selskab med noget creme fraiche, efter en tur i ovnen med sukker, mandler, rosiner og alt muligt andet godt snask.

Nåmenøh bortset fra det, så blev de chips her ikke så'n rigtig til chips. De var mere bløde og seje end sprøde og knasende. Men kaninerne elsker dem og flotte ser de jo ud..

3 kommentarer:

  1. ærgeligt de ikke var som chips. men nøj de er godt nok fine. sikke en luxus kanin :b

    SvarSlet
  2. Sikke en skøn idé! Hvor er de fine og ser lækre ud! :)

    SvarSlet
  3. Elsker æblechips! Jeg bliver bare altid så nærig i butikkerne, hvor det koster alt for meget for en lille pose. Så istedet for går jeg hjem, skræller æbler, skærer og skærer, og har ovnen tændt i 4 timer for at få æblechips der alligevel ikke er helt perfekte.... Måske sparer jeg ikke så mange penge på det :-)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...