fredag den 7. oktober 2011

pinning like a beast

Okay, jeg var r-i-g-t-ig længe om at se fidusen og fange hvad det der pinterest egentlig gik ud på. Jeg oprettede en profil i foråret (efter at Lis havde lovprist og skamrost det på det groveste), skøjtede lidt omkring derinde, pinnede eet billede og skred så igen uden nogen trang til at vende tilbage. 

Men så her forleden aften sad jeg og kedede mig (og Gud forbyde at man skulle læse en bog eller lave noget nyttigt), så jeg tænkte at det da ku' være man skulle se lidt på det igen. Og pludselig blev jeg ramt af lynet og det var som om tiøren faldt.

Klokken lidt over to måtte jeg ved en kraftanstrengelse trække mig selv op ved hårrødderne og tvinge mig selv i seng. Fuldstændig skeløjet, groggy og pinned som bare fanden. Tak skæbne, det er fedt og aldeles overvældende.  Hvilket slaraffenland! Hvilke muligheder! Hvilket sandt overflødighedshorn af lækre billeder, gode ideer, tips og inspiration. 

Jeg brugte noget der vist minder om hele sidste weekend foran skærmen og har virkelig svært ved at stoppe igen..

Jeg har endnu ikke fuldt overblik over mulighederne og jeg skal også ha' finpudset mine boards og ha' gjort mere i at følge nogle andre, men det må komme.. Lige nu er jeg stadig på det hektiske, overgearede begynderniveau, hvor jeg bare skøjter vildt rundt med tungen ud af munden af bare begejstring.. 

Så hvis du ikke har været forbi endnu, kan jeg kun tilslutte mig Lis', Mics, Benediktes og sikkert mange andres lovord og anbefale at få fyret op under tastaturet og komme i gang med at pinne. Det bli'r ikke meget bedre!

(Ovenfor nogle lækkerier fra min profil. Jeg ved ikke lige, hvorfor de er så grovkornede og uskarpe, om det er mig der gør noget galt eller om det er opløsningen den er gal med.. Men du er velkommen til at se mere her )

5 kommentarer:

 1. HJÆLP!! Jeg fatter det stadig ikke... jeg forstår ikke helt, hvordan man bruger det..? Kan du evt. forklare mig, hvorfor det er fedt? Altså hvad man gør, sådan ret skåretudipap agtigt? Be'om! Jeg føler at jeg går glip af noget fedt, men jeg synes ik, det er fedt, når jeg er derinde!

  SvarSlet
 2. åhh Jeg vil også så gerne derind, men tør ikke endnu. Er bange for at det tar' alt for meget af min tid, som jeg ikke har lige i øjeblikket.
  Men jeg ved at en dag er det min tur. God fornøjelse! Det ser ud til at du er kommet godt i gang og har fundet nogle fede ting synes jeg.

  SvarSlet
 3. Har forgæves forsøgt at få min egen pinterest... Fedt at du er kommet igang.
  Skal man inviteres?

  Go' lørdag!

  SvarSlet
 4. @blomsterpigen: hæ hæ, jamen det er jo heller ikke sikkert det er noget for dig ;o)

  Jeg er meget visuelt orienteret og elsker at svælge i lækre billeder og dét kan man på pinterest. Man taster bare et søgeord og så kommer der (måske) flere tusind billeder op. Så klikker du måske ind på et, ser at det hører til et board der ser spændende ud, klikker videre til dét, derfra videre til profilens andre boards, så måske videre til nogle af vedkommendes followers osv. osv. Og på den måde havner man i alle andre retninger, end hvor man startede, mens man undervejs har fået set og måske pinned alle mulige lækre tips, opskrifter, ideer, møbler, kloge ord eller alt muligt andet.

  Men det er jo ikke kun, når man er inde på selve pinterest, at det er anvendeligt. Når man er blevet oprettet som bruger, har man en lille pin it knap oppe i værktøjslinien (tror jeg den hedder), så hver gang man, hvorsomhelst på nettet, støder på noget man har lyst til at gemme eller kunne finde tilbage til, trykker man bare på pin it knappen og smider det på et af sine boards, så man altid kan finde frem til det igen, uden at skulle huske alle mulige websites, bogmærke osv.

  Hmm, ved ikke om du blev klogere af denne forklaring, men jeg synes altså som sagt at det er skidesmart :o)

  @marianne: det kan godt være, det er meget klogt, at du venter til du har mere tid til din rådighed, for det er godtnok den vildeste tidsrøver. I hvert fald for en som mig, der aldrig kender begrænsningens kunst..

  @loppe-shoppe: ja, man skal inviteres, men ikke nødvendigvis af en bruger. Mener, der er en knap, der hedder request an invitation på forsiden og fra man har sendt den afsted, til man bliver accepteret, går der ikke så lang tid og så er det bare at gå i gang :o)

  Sig til, hvis ikke du kan få det til at virke, så kan jeg prøve, om jeg kan sende en invitation.

  SvarSlet
 5. Ej- tak for fyldestgørende svar! Jeg har ikke brugt det sådan, det skal jeg lige prøve :) Tusind tak :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...