onsdag den 5. oktober 2011

køkkenudvidelse

Det føles som om mit køkken er blevet en halv gang større. Og det endda helt uden at der er blevet raget vægge ned eller lavet andre drastiske omforandringer. Jeg har slet og ret fået lys over mit køkkenbord. Efter at have stået der og famlet mig frem i tusmørke hvert vinter-halvår de sidste fire år, står alt nu soleklart og jeg kan rent faktisk se, hvad jeg laver. Plus at køkkenet som sagt pludselig ser dobbelt så stort ud. Det er jo helt fantastisk! 

Tænk at det skulle tage så lang tid. De første mange år var det fordi, jeg "ikke kunne finde de rigtige lamper". Sidste vinter endte jeg så med at købe de her to små grønne værkstedslamper. I foråret kom de så op at hænge og nu, et halvt år senere, har jeg langt om længe fået sat pærer i dem. Kom ikke og sig, at jeg ikke er hurtig i optrækket..

10 kommentarer:

 1. Sikke dog nogle fine køkkenlåger, de ligner sørme dem jeg har fået i mit køkken, da vi fik nyt her i foråret :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et hyggeligt køkken du har. Fedt at lyst er kommet til, så du kan nyde det lidt mere.
  Kh V

  SvarSlet
 3. Hjemme os os tager ting også tid. Lang tid. Men du er alligevel rekordholder, det er da helt vildt!

  SvarSlet
 4. Nyd det!! Før end du ander, skal der skiftes pærer eller måske at en springer:-). Skal du så vente så længe igen? eller? Hyggeligt køkken forresten!

  SvarSlet
 5. Pærer kan være svære at huske at købe.... Seriøst! Tror der er en uskrevet regel om at det skal være sådan :-)

  Skal du forresten ikke til kreative dage i Fredericia?

  SvarSlet
 6. I love your kitchen and those lights are wonderful!

  SvarSlet
 7. Du er da simpelthen bare den hurtigste :-) Jeg kender godt det med at nogle ting ikke lige bliver gjort. Men så er man tilgengæld RIGTIG glad når man får det gjort. Dejligt med lys over land, - og rigtig fede lamper.

  SvarSlet
 8. @pille: ja, ikea styrer på køkkenfronten :o) Det er fire år siden, vi fik det lavet og jeg er stadig rigtig glad for det.

  @vibeke: tak skal du ha'. Ja, det er faktisk et helt andet køkken lige pludselig. Altså efter mørkets frembrud :o)

  @Ida: ja, det virker jo helt åndssvagt nu. Men jeg kunne ikke beslutte mig for hvilke lamper det skulle være og havde egentlig planer om at lave nogen selv, men manglede nogle "skrog" at arbejde ud fra.. Og tja, nogle gange vænner man sig bare til, hvordan tingene er og glemmer lidt at det ikke er optimalt. Eller jeg gør i hvert fald :o)

  @Marianne: åh nej, don't mention it :o) Ku' være jeg i et øjebliks klarsyn sku' se om jeg ku' få købt ekstrapærer til bare at have liggende..

  @Diktesoph: jaaaa, det er s-k-ø-n-t!!

  @mrs. poppins: Ja, kan de ikke det!? :o) Øh bøh, vidste ikke lige hvad kreative dage i Fredericia var, så har lige googlet og det ser da gevaldigt fedt ud. Må lige se om jeg kan få tid til at tage turen sydpå.. Skal du afsted? :o)

  @polkadotpetticoat: thanks, heidi :o)

  @Carina: jeg ved det; jeg er handlingens mand, ha ha :o) Ja tak, er rigtig glad for lamperne og mit "nye" køkken..

  SvarSlet
 9. Det skal jeg :-) lad mig vide hvis du kommer herned - kunne være hyggeligt at hilse på dig.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...