lørdag den 10. november 2012

kender du det

at noget pludselig hænger en langt ud af halsen og at man er ved både at skrige og kaste op over det? Sådan har jeg det med mit køkken lige nu. Jeg er med eet pludselig blevet træt, træt, træt af pangfarver, nips, daller og kitsch overalt og har lyst til at sætte en tændstik til det hele og starte fuldstændig forfra. Og ja, det er muligt at det i virkeligheden er noget helt andet det handler om, men nu er det altså lettere lige at give køkkenet en omgang, end at skulle renovere hele ens liv.

Så jeg nøjes med køkkenet og hungrer lige pludselig efter noget der er mere mørkt, mere roligt, mere råt og mere enkelt. Hvem sku' ha' troet det. Idag har jeg købt en ny og lidt anderledes voksdug og planen er, at rydde hele bulen for kulørt gejl og derefter arbejde ud fra dén og så se, hvor det ender. Ikke uspændende såmænd.

32 kommentarer:

 1. Det kender jeg godt....men nu ligger landet sådan at jeg er vild med "kulørt gejl" og ikke mindst dit:) Så hvis du skulle få lyst til at sælge ud af sagerne, så der kunne samles lidt gysser til "mere mørkt, mere roligt, mere råt og mere enkelt", så skal du være mere end velkommen til at smide mig en mail;) pemilla@hotmail.com
  God lørdag:)
  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sødt sagt, tak tak :o) Men nu er jeg desværre typen, der sjældent smider ud, men bare stuver af vejen og gemmer "hvis nu..." Af samme årsag har jeg faktisk heller ikke være nødt til at købe andet til mit "nye" køkken end føromtalte voksdug, fordi jeg bare har kunnet hente frem fra gemmerne, he he..

   Men jeg overvejer noget giveaway, så hold endelig øje! (selvom der sommetider er lige lovlig langt fra tanke til handling her hos mig ;o) )

   Slet
 2. Extreme, giga hard-core make-over home edition! :D Glæder mig til at se efter-billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det HAR fået hele turen, hvilket egentlig var meget let, fordi det mest gik ud på at fjerne :o) Billeder følger en af dagene..

   Slet
 3. Jeg ved præcis hvordan du har det... Min kitchede i 2011 var nok for mig. Da julepynten røg ned røg stort set hele hjemmet ned i kælderen. Jeg havde fået lækre træ ting i julegave. Kay bojesen osv ... Og nu i 2012 har jeg virkelig fundet min hylde.... Pludselig får man bare nok af kitch.

  Jeg kan stadig godt li sjove og finurlige ting. Men på en helt anden måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu også bare stuvet mit ned i kælderen og tør ikke skille mig af med det. Jeg svinger tit fra det ene til det andet og så er det rart at have et lager at kunne hente fra :o) Jeg har stadig mit "fuld skrald" hjørne i stuen, selvom det måske også trækker op til at det skal laves om..

   Slet
 4. Jeg bliver vildt glad, hver gang jeg ser dit køkken. Mit eget er meget enkelt, og jeg drømmer nogle gange om et køkken som dit, selvom jeg ved, det ikke bliver sådan. Men jeg kender følelsen, og jeg er spændt på, hvad du finder på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. At man synes noget er fedt, betyder jo heller ikke altid at man selv ville kunne trives i det. Jeg kan også sidde og savle over mange forskellige stilarter, men det er langtfra dem alle jeg selv ville kunne holde ud at bo i.. Synes det er endt helt godt, omend det er noget helt andet, men jeg flasher billeder en af dagene :o)

   Slet
 5. Det glæder jeg mig til at se;-) Go´ aften til dig...

  SvarSlet
 6. Svar
  1. Ja, jeg ved da heller ikke lige hvordan dét gik til...!?

   Slet
 7. Uh... Det bliver spændende... Og ja det kender jeg godt(0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der skal gerne lidt fornyelse til indimellem :o)

   Slet
 8. Så velkendt en følelse!
  Er så klart til sort/ hvid m et strejf af træ og kobber pt. Men om et halvt år, når de lyse dage kommer igen, ser det måske anderledes ud herhjemme (igen).
  Glæder mig til at se, hvad du finder på...
  // Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtigt, årstiderne, lyset og farverne spiller også ind. Men hele skidtet er bare kommet i kælderen, så hvis jeg får lyst til at gå farveamok om nogle måneder, er det heldigvis nemt at gå tilbage :o)

   Slet
 9. Dum idé at kommentere kl. midnat....så er der for mange stavefejl. Prøver lige igen:

  Jeg synes dit køkken er sjovt og skønt at skue, men jeg kunne ikke selv leve i det. Det der kitchede har jeg aldrig været oppe at ringe over, men synes som sagt, at det er spændende, at se andre turde det. Selv er jeg mest til den mere enkle nordiske stil (med strejf af humor), men kender alt til det der med, at have lyst til at skifte alt ud. God arbejdslyst. Glæder mig til at se hvad du finder på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo dét. Nogle ting kan man jo godt synes om, uden selv at ville kunne holde det ud. Jeg har ALTID været draget af kitsch og klare, lækre farver virker som en magnet på mig, så nu må vi se.. Jeg brænder ingen broer, ha ha :o)

   Der kommer billeder inden så længe.

   Slet
 10. Sådan har jeg det sådan ca. en uge efter jeg har lavet noget om. Så skal det laves om igen... eller i hvert fald lige justeres ;-) Jeg elsker at bo dynamisk. Og heldigvis har jeg nu fundet en kæreste der affinder sig med det, og giver en hånd med, når der skal løftes og flyttes. Ofte kan jeg dog klare det med nipset. Og jeg praktiserer - som du også planlægger at gøre - at fjerne ALT! Så stiller jeg det i en stor bunke og sætter kun de ting frem, jeg absolut vil have lige der. Resten ryger væk i en periode eller sælges.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er egentlig ikke så flyvsk ift at lave (helt) om, men småjusteringer sker hele tiden. Som du skriver, så kan meget klares med nipsen og alt det løse, så det hurtigt ser ud som om, der er sket en hel masse og det er jo dejligt :o)

   Slet
 11. Dit kitchede køkken er så fint og humørfyldt - det ville dog aldrig gå herhjemme, da jeg selv er alt for meget tilhænger og det rå, og min mand ville nedlægge veto mod det!
  Men jeg forstår din trang til bare at skifte og og skabe fornyelse - hvad end det så skyldes :-)Herjemme bliver der også skiftet ud og byttet rundt hele tiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også rart, når der sker noget nyt og tit kan et par nye puder eller lidt omrokeringer jo gøre underværker og fremstå som en større makeover.

   Det "rå" er nyt for mig og der er heller ikke lige frem gået hverken new yorker loft eller stålindustri i den, men for mig er der en verden til forskel :o) Jeg flasher billeder inden så længe..

   Slet
 12. Uh ha jeg er ellers vild med dit køkken, lige som det er... Det måtte gerne bo herhjemme hos mig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, hvis ikke jeg vidste at jeg nok på et tidspunkt, går tilbage igen, var det lige før du bare kunne bestille en fragtmand ;o)

   Slet
 13. Åh ved lige præcis hvordan du har det! Jeg har pludselig også selv fået for meget af farver! Tænker om det er årstiden der sætter en dæmper på det hele?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, tror helt sikkert årstiden spiller ind og (for mit vedkommende) også et ønske om at skabe lidt mere ro i de fysiske omgivelser, fordi det hele omkring mig er lidt hektisk og kaotisk i øjeblikket.

   Og tak skal du ha' :o)

   Slet
 14. Ps elsker dit hjem :) farver eller ej

  SvarSlet
 15. Jeg har det ligesom dig...og gemmer alt det jeg ikke lige skal bruge mere, for det passer altid sådan, at hvis man smider noget ud, så mangler man det dagen efter!
  Jeg elsker alle de skønne farver du omgiver dig med... glæder mig til at se hvad du finder på. Nu kan jeg ikke lade være at tænke på dengang du lavede nye værelser til dine piger... din store pige har måske påvirket dig lidt...
  Elsker at læse med her ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj, tak tak, det var sødt sagt. Jeg labber den slags i mig ;o)

   Hmm, det kan da egentlig godt være, jeg på en eller anden måde er blevet påvirket af storesøster. Noget skulle der i hvert fald ske og jeg er blevet godt tilfreds. For nu. For lur mig om ikke det vender igen på et tidspunkt, og så er det jo rart at kunne hale de gamle, kulørte sager frem fra den stopfyldte kælder :o)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...