onsdag den 21. november 2012

med på noderne

Som en af de tilsyneladende absolut sidste personer i hele landet, er man langt om længe kommet med på smartphoneholdet. Ud med pinlig 4+ årig sony ericsson kommode med udueligt kamera og komplet utilregnelig personlighed og ind med Iphone, fancy apps, hæderligt kamera, netadgang firetyvesyv hvorsomhelst og nåeh ja, måske vigtigst af alt; in-sta-gram! 

Slut med at sidde på sidelinien og gisne om, hvad al fuzzen går ud på, mens alle andre fester igennem til en fest, man ikke er del af.

Egentlig er det sidste, jeg har behov for endnu en tidsrøver. Som om der ikke er nok at se til allerede. Der er jo blogs der skal læses, pins der skal pinnes, spil der skal spilles og når alt dét er overstået, er der jo trods alt også stadigvæk en smule liv, der skal leves. 

Men uha, tanken om eventuelt at gå glip af noget, er jo ikke til at ha' med at gøre, så nu har jeg selvfølgelig oprettet en profil og knipset lidt billeder og nu sidder jeg så bare og venter på, at der skal ske noget..

Så kig for guds skyld forbi! Imens vil jeg så gå på opdagelse og se, om jeg kan finde nogle af jer derinde og se, om det virkelig er så fedt og vanedannende, som jeg har fået indtryk af. Lad festen begynde.


15 kommentarer:

 1. Du er i hvert fald tilføjet på min, det er en MEGET vanedannede app.. du vil ELSKE den :D

  SvarSlet
 2. Velkommen... Finder dig lige(0;

  SvarSlet
 3. Har kun haft Smartphone i 5 måneder og er endnu ikke nået til Instagram, så HA ! du er IKKE den sidste :-)))). Men vil gerne med til festen en dag...:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har en ven der holder stædigt fast i sin "dumb-phone", som han kalder den. Det er altså lidt morfar-humor... Håber du bliver glad for din investering. Jeg bruger min iphone meget mere end forventet.
  Marianne

  SvarSlet
 5. Jeg er også kommet på det Instagram i dag. Ser om jeg kan finde dig :)

  SvarSlet
 6. Velkommen til Instagram :-) Du er fundet og hvis det på nogle måde skulle lyste så hedder jeg mariaoemil derinde.. Ved sgu ikke hvor meget fest jeg holder, men er blevet ret så glad for Instagram efterhånden (en del hurtigere og springen-over-hvor-gærdet-er-lavest i forhold til bloggen.. ;-)

  SvarSlet
 7. Velkommen til:) dejligt med flere Skønne billeder fra dig :)
  Hvis du får lyst så kig forbi mig derinde jeg hedder Saclisna

  SvarSlet
 8. Its like you read my mind! You appear to know so much
  about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive
  the message home a little bit, but other than that, this
  is great blog. An excellent read. I will certainly be back.
  my web site > amber leaf tobacco

  SvarSlet
 9. Ha ha tillykke med vidunderet. Og rigtigt nok ENDNU en tidsrøver. Kig lige forbi mit sidste indlæg. Det er ment som tips til blogging men synes det passer mere til Instagram he he............ Så der er nogen ideer at hente ;-) KNUS

  SvarSlet
 10. An Xbox Live membership allows you to take benefit from all the contents on
  the Xbox website in addition to your gaming console. play and compete with different gamers around
  the world. The second type is the almost legitimate programs that are encountered less than the fake type and has been created with good intentions and was
  filled with legal, valid codes.

  Review my site: free xbox live

  SvarSlet
 11. Nail biting has long been a universal "nervous" habit that countless kids
  and adults suffer from. Your family members and friends should always remind you whenever
  they see your fingers in your mouth. Quite a few nail biters will also continue biting and chewing their fingernails despite extreme damage and bleeding from the nail bed.

  SvarSlet
 12. The park is open from 2pm-8 pm during this special holiday season through January 6th

  Stop by my web-site going here

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...