søndag den 11. november 2012

om at træde i karakter, få hår på brystet og overvinde sig selv og hele verden. Næsten da.

Mine nakkehår var rejste, jeg rystede og sitrede i hele kroppen, var helt varm og svedig, havde en puls på cirka 300 og da jeg en halv time senere tilfældigt fik øje på mig selv i et spejl, var jeg stadig helt husmor-spættet ned ad halsen og havde et vildt udtryk i øjnene, men skidt med det, for jeg gjorde det! Jeg gjorde det fandme.

For første gang nogensinde i mit efterhånden lange liv dealede jeg forleden helt og aldeles selv med en edderkop af betragtelig størrelse og jeg er pavestolt! Jeg ringede ikke efter hverken en ven eller en eksmand eller ventede på at nogen tilfældigt skulle komme forbi og ordne paragrafferne for mig, men tog sagen i egen hånd og fik has på det lille møgdyr. 

Det krævede lige 15-20 minutters tilløb, nogle peptalks og adskillige dybe indåndinger, inden jeg, udstyret med storesøsters hårlak og min nyindkøbte og geniale edderkoppesnapper og en skovl som backup, fik mandet mig op til at gå i kødet på den og jeg havde da også håbet, at det første pift hårlak ville lamme den, så at jeg ikke risikerede at den stak af eller gik til modangreb, men den rystede sig bare lidt, for så derefter at folde sig ud i fuld størrelse. 

Så jeg måtte tættere på og med sammenpressede læber og års oparbejdet had, tømte jeg en halv flaske lak ud over den og selvom det (selvfølgelig!) stadig ikke var nok til at tage livet af den, var den  dog tilpas groggy, til at jeg hurtigt kunne hapse den med edderkoppesnapperen og få den kylet ud ad vinduet i en helvedes fart. Hvilken lykke. Selvom jeg var rystet og havde adr-fornemmelse i hele kroppen bagefter og var lidt rundt på gulvet, var jeg samtidig helt barnligt overstadig og følte mig nærmest pludselig et hoved højere og rustet til at klare hele verden.

Nå, men den der edderkoppesnapper er altså genial. Fungerer lidt som en slags gribetang, bare med et hoved af børster og plasticdimser med modhager, der filtrer sig om edderkoppens krop og ben og forhindrer den i at stikke af og så har den et skaft på 50-60 cms længde, så man kan holde nogenlunde behørig afstand. 

Jeg købte min i Fakta sat ned til en tyver og jeg sku' ha' købt den forlængst. Jeg havde een gang stået og rykket i dem, for så at stille den tilbage, fordi jeg synes den var lidt åndssvag. 

Den beslutning fortrød jeg bitterligt selvsamme aften, da jeg måtte sidde på hug og tisse i en spand ude i min gang, fordi der selvfølgelig pludselig sad en gigantisk motherf*cker lige bag toilettet på badeværelset. Jo jo. Men nu har jeg den og ballet er i den grad åbnet og det er endegyldigt slut med at være angstens slave. Tror jeg da nok..

17 kommentarer:

 1. Tillykke med sejren... Fedt skrevet...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'! Til både det ene og det andet ;o)

   Slet
 2. Årh manner... So ein ding muß ich auch haben!!! Hvor er du sød, Heidi.. Og sej! Og kreativ med nødtoiletter :)
  Ude under mit vasketøj sad der en med en diameter på en kilometer den anden dag... Gad vide om sådan en snapfætter der kunne ondulere en krabat på den størrelse? Det er i hvert fald IKKE mig, der hænger tøj ud sådan på den her side af nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ding er uundværlig! Jeg har i mellemtiden snuppet tre andre med den, helt nonchalant, cool og uden at blinke. Okay, to af dem var stankelben og den sidste en lille vims, men hvis ikke det havde været for snapperen, kunne jeg nok godt ha' fået pulsen op over det..

   Hader det der med, at man har set dem og pludselig er de væk og man ved jo de er der et eller andet sted, så man går bare og lever i vagtsom angst for, hvor og hvornår de dukker op igen. Svin.

   Slet
  2. Det er så mig, der altid glemmer at lave den smarte der med at tilmelde mig via email :)
   Jeg må bare ha´ sådan en ding... De dukker altid op med mindst en ven, hvis ikke de får en med en kæmpe sko - eller en snapper, gør de... Jeg har engang prøvet at der var en der lavede et skydive på mig - landede på min ryg for derefter kujonagtigt at gemme sig. Tror nok jeg sov i stuen i en måneds tid. Pffff!

   Jeg synes du er så sej at du sådan har snappet endnu flere!

   Slet
 3. Jeg har det præcis ligesådan Heidi. Hader fandme de bæster som ind i h...

  Kiggede faktisk også på den fanger i Kvickly for en måned siden, men tænkte at det sikkert bare var noget bras og ikke duede...øv skulle have købt den alligevel..iøvrigt fedt og velskrevet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' :o) Aj, hvor ærgerligt at du ikke købte den, lad os håbe den dukker op igen, så du kan få fingre i en. Jeg kan i hvert fald anbefale den på det varmeste. Nuvel, den ser skrammel agtig ud, men den VIRKER!

   Slet
 4. hahaha det fik mig til at grine, jeg er heller ikke god til det der med de edderkopper, ad for pokker og jeg mindes ogsaa at have tomt en hel flaske haar lak i selv samme situation... Godt gaat, naeste gang er du jo ovet :-)
  Hvis du 'instagrammer' saa se lige et billede af en krabat af en edderkop paa et af mine billeder.... mit instagram navn er katten75! Tak for et sjovt indlaeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :o)

   Jeg forstår heller ikke, hvorfor jeg aldrig er kommet på det med lakken noget før, selvom det jo var knap så effektivt, som jeg havde håbet.

   Jeg er desværre ikke på instagram, så kan desværre ikke komme ind og se dit billede. Jeg troede sådan set godt, at jeg kunne se folks billeder alligevel, men jeg blev bedt om at logge ind, da jeg klikkede på dit link..

   Sejt efternavn du har :o)

   Slet
 5. Her er linket til den monster edderkop jeg talte om: http://statigr.am/viewer.php#/detail/272537662759186649_682891

  Hvis du toer ;-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med det, godt gået! Du skriver simpelthen så malende, fangende og udtryksfuldt, jeg kan se hele sceneriet og griner for mig selv! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sødt skrevet, jeg får helt røde, glade kinder ;o)

   Slet
 7. Jeg har det lige så slemt som dig, måske værre - i hvert fald er jeg så panisk, at jeg er stolt over i det hele taget at have læst dit indlæg og jeg er end ikke i nærheden af at kunne klare noget som helst selv!! DU ER SEJ OG DET ER SÅ FLOT GÅET!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, jeg føler virkelig også, at jeg har overvundet mig selv. Det bedste af det hele er, at følelsen af ikke længere at være så hjælpeløs og afhængig af andre, mere modige mennesker og tanken om "næste gang" er en lillebitte smule mindre skræmmende.

   Nej, det er IKKE en rigtig edderkop! Så cool er jeg trods alt ikke blevet endnu. Det er en plasticedderkop, som fulgte med snapperen og tro mig, jeg har øvet mig mange gange for nu også lige at teste om de virkelig BLEV holdt fast ;o)

   Slet
 8. PS. Er det en rigtig edderkop på det dersens billede???

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...