søndag den 15. januar 2012

fra køkkengardin til nederdel til pude

Jeg har længe (som i et par år) haft det lille, fine boy meets bear stykke stof liggende, men nu er det endelig kommet i brug i puden her. I selskab med det skønneste lilla køkkentern, der nu lever sit tredje liv. 

Jeg købte køkkenternen i sin tid i en genbrugsbutik og at dømme ud fra syningerne, havde det vist fungeret som køkkengardin. Det blev sprættet op og syet om til en fin nederdel til lillesøster, da hun var ca. 3-4 år og da hun så senere voksede ud af den, røg den i stakken med stoffer, som der stadig var muligheder i. Og nu er det så endt som pudebetræk og det bliver vist endestationen, da det er ved at være temmelig tyndt og mørnet nogle steder. Men med måske 30-35 år på bagen, har det bestemt også gjort det godt..

6 kommentarer:

 1. I love your red bench and the gingham cushions. those pillows are so sweet the boy and bear and then the owl just darling......darn they are cute!!!

  SvarSlet
 2. "Mors lille Ole i skoven gik..." mon det er den sang, illustrationen passer til? Puden er under alle omstændigheder blevet rigtig fin! Er sikker på, at gardinstoffet ikke har noget i mod at ende som så fin en pude!

  SvarSlet
 3. Rigtig fin pude og lækker farve- og stofsammensætning!:)

  SvarSlet
 4. Flot, flot pude. Og hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 5. Jeg ville gerne skrive det samme som Anne Thompson.

  SvarSlet
 6. Tak skal I have allesammen :o)

  Jeg har købt dreng/bjørn stoffet i Sverige, så lige mht. Mors lille Ole, er vi nok snarere ovre i noget Mamas litan Ola. Eller noget ;o))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...