søndag den 29. maj 2011

bare billeder

Beklager, men jeg er altså en sucker for collager! Her en beskeden omgang billedspam med lidt detaljer fra en af mine opslagstavler. Jeg fniser stadig hver gang, jeg falder over Brian Mikkelsen citatet..

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud!
  Jeg måtte også grine lidt af det citat - det er jo ikke ligefrem formuleret, så han selv virker som en af de skarpeste knive... :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan forstå din trang til collager. Jeg har den samme, men er ikke så god til at omsætte den i praksis. Kan rigtig godt lide din fine opslagstavle! Hvor har du fundet den?
  Brian Mikkelsen... har, øh, evnen til at få en enkel sætning til at lyde temmelig ... kan vi kalde det kompliceret?!
  Citatet med broen snupper jeg med mig - det er en evig kunst!

  SvarSlet
 3. Jeg smilede også af det citat... Ha ha... Meget velformuleret...
  Tak for billeder! Mere spam tak! :)

  SvarSlet
 4. Jeg tænker bare; hvor er det at Bunny Monroe af Nick Cave hænger sammen med repleneshing hand cream?

  SvarSlet
 5. @Thehuset: nej,ikke just :o) Jeg hørte et andet klip i radioen engang og der gik det også HELT galt. Manden talte i tunger og der var hverken hoved eller hale i det!

  @Anne: jeg har haft en butik på et tidspunkt og tavlen er fra dengang. Mærket er Madam Stoltz, men jeg ved ikke, om de stadig laver dem. Men synes faktisk lige, jeg har set noget tilsvarende i Netto eller Fakta eller lignende. Skal nok lige lægge hovedet i blød og se om jeg kan huske hvor :o)

  @Diktesoph: Virkelig velformuleret ja :o)

  @Karoline: jamen, Bunny Munroe er jo handelsrejsende i cremer og beauty products, så det er jo indlysende, ha ha.. Jeg var i Hamburg til "A night with Nick Cave", da bogen lige var udkommet og det var en fantastisk aften med musik, oplæsning, spørgsmål (!), chit chat og god stemning og der fik jeg den her lille hand cream ved indgangen. Så bli'r man da glad :o)

  SvarSlet
 6. Fabulosa Momma.....I love this collage!

  SvarSlet
 7. Oh dear - jeg har ikke turde læse den efter æslet der så englen var så trist...

  SvarSlet
 8. This looks so great too...I just love your blog :D All those great idea's put a smile on my face and make me want to be creative too!!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...