mandag den 23. maj 2011

sweethearts

Vi er ikke altid lige hurtige på aftrækkeren her i huset. Hvilket forklarer, hvorfor jeg først idag, har fået taget  pigernes børnehavefoto anno 2006 ud af den kuvert de kom i og fået sat dem over i en ramme..

Og nååårrh, hvor var de bare søde dengang. Med musetænder og store betuttede øjne og matchende kjoler og hårspænder. Jamen altså.

Næste gang de kører frem som frådende furier og råber og skriger, smækker med dørene og slås så blodet sprøjter, sætter jeg mig i en stille krog med billedet her og mindes..

5 kommentarer:

 1. OMG Heidi hvor er de smukke!
  Sikke nogle øjne til højre! Og smilet til venstre. Jeg er sikker på de kan snørre dig om deres små fingre hvis de bruger de rigtige midler :)

  SvarSlet
 2. Hvor blev jeg glad for at erfare, at det ikke kun er mig der halter bagud på det område - og ja de er da bedårende

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså søde♥ Rammen er rigtig flot - ligner den min far og mor har med et foto af mig og mine søskende. Kom i tanke om de der fotografer der kom til Føtex osv. da vi boede i Danmark. Ved ikke om det er sådan idag. Var faktisk en fin ide så man fik ungerne fotograferet uden alt for meget rod i billedet ;-) Har et mega hængeparti mht. at få børnenes bøger renskrevet - hvornår de gik, sjove ord. Det er ikke sådan at det er hele romaner men det er ikke blevet gjort. Puha måske når jeg bliver pensionist he he. Knus til dig og de to sweethearts!

  SvarSlet
 4. They are super sweet!! I have a picture of me and My sister like this
  her with her red hair and me a blond!

  SvarSlet
 5. @Benedikte: Tak tak, men lad dig ikke narre! De er djævlen i forklædning. Begge to. Ha ha, nej det er gas, selvom der er lidt om det :o)

  @morslille: så kan vi om ikke andet trøste os med at vi ikke er alene om det ;o)

  @Tina: tak tak. Har tilsvarende hængeparti, bare med lidt yngre børn ;o) Der er stort set intet udfyldt i lillesøsters "Barnets bog" herhjemme.. Storesøsters er rimelig godt med, men der var tiden jo også en anden med kun eet barn.

  Jeg havde derudover også planer om et meget ambitiøs hjemmegjort projekt med store albums med små sjove historier, anekdoter, aldrig-set-før billeder osv osv. men efter at have lidt af dårlig samvittighed over aldrig rigtig at komme i gang med det, har jeg valgt at kvæle ideen helt og droppe samvittigheden. Men kunne nu have været sjovt.

  @polkadotpetticoat: Thanks :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...