lørdag den 14. maj 2011

ta' den store pung med, tak!


Jeg har stand på Ingerslev imorgen og bilen er proppet til bristepunktet med masser af gode sager! Nu krydser jeg bare fingre for, at det holder tørvejr og at det vil myldre med glade, købelystne og pengestærke kunder, så at jeg kan køre hjem med tom bil. Ellers ku' jeg godt gå hen og blive lidt småmuggen..

10 kommentarer:

 1. I have MISSED you Momma , I have had to start over! I am off to catch up with you!

  SvarSlet
 2. Hvor dælen ligger det der Ingerslev og hvad er det mon? Jeg må vist lige en tur på Google.
  JEG VIL HAVE EN BIL! For så var jeg helt sikkert kommet forbi med den bugnende pung (???) for at se hvilke lækkerier du havde medbragt! Jeg har på fornemmeren at det der Ingerslev ligger længere væk end en cykeltur :(

  SvarSlet
 3. Ja jeg vil også gerne vide hvor det er, tak! :)

  SvarSlet
 4. Tror vist nok det er i Aarhus og dermed også ALT for langt væk. Jeg er sikker på at bilen gemmer på skønne sager, så hvis der nu er lidt rester, så smækker du da en lille blogbix sammen. Du skal se hvor hurtig vi så bliver på tasterne. Vi har jo alle kigget med misundelse store øjne på jeres hjem, så gemmerne må også være lækre :-) Krydser fingre for tørvejr..

  SvarSlet
 5. Det ER i Århus og er det skønneste hyggelige marked :-) Så hvis I er i nærheden så er virkelig et besøg værd. Var der til samtlige markeder som "kunde" i et par år da jeg boede i byen.
  Skulle selv ha været i Århus imorgen, men change of plans..... Ville ellers ha' elsket lige at sige hej til dig Heide :-) God fornøjelse og godt salg.

  SvarSlet
 6. Ja sorry, glemmer helt at Århus ikke er verdens navle :o) Men det er helt rigtigt; det er bagagerumsmarkedet på Ingerslev Boulevard i Århus jeg mener.

  @Diktesoph: Du skal da ha' en bil!! Livet er bare så meget sjovere med en bil :oD

  @Juliabsn: tjekkede lige din profil og kan se at århus ikke lige er rundt om hjørnet for dig :o)

  @vibeke: jeg har faktisk ikke så meget nipsværk med, langt det meste er børnetøj. Og så er der lidt legetøj.. Har masser af andre ting i kælderen jeg godt gad af med, men pladsen i bilen begrænser det lidt. Men ku da være jeg sku' overveje en blogbix, som du foreslår ;o)

  @mrs. poppins: yes, ingerslev er toppen af loppis'er. Ærgerligt du ikke er i byen, så vi ku' ha sagt hej :o)

  SvarSlet
 7. Jeg ville vildt gerne være kommet forbi og sige hej, men det er desværre ikke en mulighed i denne tid. Håber du står der igen en anden gang :)
  Knus Katrine

  SvarSlet
 8. Jaha jeg skal! Næste gang jeg er hjemme, har vi aftalt at vi skal have fat i en dytter! (Og nye spisebordsstole, en ny lejlighed, og og og!?!?!?)

  SvarSlet
 9. Har lige læst at der ikke var så megen nips ellers havde jeg taget den private jet og tømt boden - elsker jo din indretnings stil så tænkte at der var rester he he

  SvarSlet
 10. ihh det ser spændene ud! er sikker på du har en masse spændene ting med :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...