søndag den 22. maj 2011

brunt mad

Det er meget sjældent vi får det, men når vi så gør, går vi planken ud og vælter os i brun sovs. Og hvor kan sådan en snasket, ufotogen omgang dog smage godt..

Da jeg skulle stille sovsekuløren på plads, slog det mig at jeg måske lige skulle tjekke sidste salgsdato. 17.03.2008. Yummy. Det siger lidt om frekvensen..

8 kommentarer:

 1. Troede ikke der var nogen ret der var mindre ufotogen end min israelske biksemad men der blev jeg slået he he. Men derfor kan det jo godt smage skønt. Jeg slæber gerne kulør med herned men får det aldrig brugt. Der spises meget ldit sovs hernede. Og man kan hvis roligt sige at I ikke svømmer rundt brun sovs normalt med den dato ;-) Knus

  SvarSlet
 2. Ha ha... Jeg måtte altså grine af det med kuløren. Det lyder bare SÅ bekendt! Her bliver det kun luftet d. 24. december, hvor sovsen altså lige skal have et skud. Jeg har lært af bitter erfaring også lige at tjekke datoen i god tid :)

  SvarSlet
 3. Jeg er på halen over spændvidden i dine indlæg.

  SvarSlet
 4. Ha ha :) Skønt... Og sikke en fin tallerken!

  SvarSlet
 5. Åh det havde jeg simpelthen den største lyst til tidligere idag, det tror jeg da at jeg vil prøve at lave en dag, det er jo sådan nok jeg kun får meget meget sjældent og faktisk aldrig selv har lavet. Men åh hvor vil jeg svømme i sovs. uhm!

  SvarSlet
 6. Guf!!!
  Eeeeelsker sovs. Ikke godt!

  Det med datoen er vist ikke så usædvanligt. :)
  En dag jeg var hos svigerforældrene ville jeg bage boller til de kom hjem. På jagt i skabene efter birkes eller sesamfrø, fandt jeg nogle som var helt tilbage fra 1997! Og det er altså kun 2 år siden ;)

  SvarSlet
 7. looked so good....brown and all!

  SvarSlet
 8. @Tina: ja, der fik du kamp til stregen ;o)

  @Thehuset: hæ, ja jeg har da heldigvis god tid til at få købt en ny i

  @loppe-shoppe: tak :o)

  @betine: tak, men i virkeligheden er den ret bleg og kedelig

  @kristines dilemma: se du bare at komme i gang. Det er jo supernemt og smager fantastisk. Engang imellem. Det værste er, at det gir en frygtelig masse opvask..

  @diktesoph: tak, det kender jeg også. Ikke lige med frø, men med krydderier :o) Ja, sovs er fantastisk af og til.

  @polkadotpeticoat: yep, definately brown :o))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...