onsdag den 11. maj 2011

was zum teufel...!?


Man kan faktisk få rigtig meget fis ud af at kigge i Den Blå Avis.. 

Jeg gad nok vide, om den rygskadede førtidspensionist fra den øverste annonce har haft telefonstorm? 

Og hvilken pragtfuld salgs-svada på salat-/øldåse-/snackholderen. "Mon ikke den kunne være sjov i sommerhuset". Det kunne den helt sikkert. Og så til sølle 300,-.. Herregud, til den pris napper jeg både en til sommerhuset og en til privaten.

DBA styrer!

8 kommentarer:

 1. hihi, ja hvad mon førtidspensionisten mener. Inviterer han gæster på den måde, eller er det hjælp til at servere? :)

  - Julie

  SvarSlet
 2. I sidste uge i vores ugeavis var der en taksigelsesannonce:
  Tak til den unge mand der hjalp mig op efter jeg var faldet på min Puck Maxi. Venlig hilsen den ældre dame.
  Kom ikke og sig at vi er kedelige her i 5700! :-)

  SvarSlet
 3. FANTASTISK! Bare skønt når folk tror man kan læse deres tanker, ik? Og gad vide hvor det "Hemme" ligger hvor festen skal holdes? Meget mystifystisk... Øl-salat-snacks-holderen ville jeg dælme gerne se i frit spin! Måske med alle tre ting i på EN gang? Kan det evt. være en salat-slynge i stål der er tale om? For med en ordentlig gang isterninger i ku jeg godt se den ha dobbeltfunktion som øl-køler. Og når øllerne er drukket fylder man bare chips i - et voila! Så kører festen videre! Tak for en go morgengriner. KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. @juliabsn: ja, ku' sådan set være meget sjovt at ringe og spørge ind til det :o)

  @Benedikte sophie: Nååårhh, den er da sød. Og festligt også at forestille sig ældre dame på puch maxi. Det er i hvertfald ikke et hverdagssyn på de her kanter ;o)

  @Kolorista: tror skisme du har fat i noget dér.. Hvilket genialt koncept til en fest også. Der ER ingen begrænsninger med den her fantastiske fætter. Sommerens musthave. Og vinterens. :o)

  @osloskånskan: I know :o))

  SvarSlet
 5. Åh de er herlige. Mon folk har doneret så mange penge at konfirmations selskabet simpelthen flyves til De Caribiske øer ;-) Og den der holder gad jeg nok se............... Har du ikke haft problemer med Blogger idag? Har lige skrevet til dig på mit indlæg. Har ikke kunnet udgive idag og sidste indlæg har været forsvundet - har kunnet læse at mange har haft det samme problem. Knus♥

  SvarSlet
 6. Nå, her er der da også forsvundet kommentarer, kan jeg se. Argh!!

  Jo, havde også nogle problemer m Blogger igår og også forleden. Udgav ikke selv noget indlæg, men kunne ikke kommentere rundt omkring og fik mærkelige fejlmeddelelser. Møgirriterende!

  SvarSlet
 7. blogger fucker så er det sagt, eller fuckede :-) Men for at kommentere på dit indlæg så vil jeg da bare lige sige tak for grinet, det er skønt når andre finder noget sjovt som vi alle kan grine af. Man får jo lidt lyst til at undersøge om der er sket et skred i deres situationer. Egentlig er det en skam du har slettet deres telefonnumre, for det kunne jo tænkes at der fandtes mennesker som havde lyst til at give den rygbesvær morens søn en god dag.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...