mandag den 27. juni 2011

hey, lækre fuger der

Hvis nogen har lyst til at sige noget pænt om mine nye fuger, skal de endelig ikke holde sig tilbage. Jeg trænger til at blive muntret lidt op og høre, at det er nogle møglækre top quality prima-fuger. Har nemlig lige overført penge til håndværkeren og det svider faktisk en lille smule. Jeg kan nemlig godt komme i tanke om mange andre og meget sjovere ting, jeg hellere ville have brugt kr. 30.465,- på..

11 kommentarer:

 1. Meget lækre fuger du har fået dig der!!
  Men 30.465kr???

  SvarSlet
 2. Er du gal nogle stramme fuger! Man kan godt se at de er helt nye... Håber de er pengene værd ;)

  SvarSlet
 3. Lækre fuger!
  Jeg tror jeg vil lave et lignende indlæg med billede af bilmotor og spørge om det ikke er en lækker bilmotor!!

  SvarSlet
 4. Damn... Det er nogle hotte fuger! Var det en sød håndværker?

  SvarSlet
 5. @diktesoph: I know! Det er latterligt!

  @sara: tak tak :o) Ved ikke helt med den om de er pengene værd.. Ikke helt, synes jeg. Men det er j sådan set ikke fordi der er noget galt med fugerne, bare fordi det er verdens kedeligste penge at komme af med!

  @loppe-shoppe: øv altså. En bilmotor lyder heller ikke helt billig. Det skulle forbydes at være nødt til at bruge penge på den slags dødssyge ting

  @betine: tak tak. Det trøster lidt :o) Sød håndværker? Helt sikkert. Altså ikke som i wåååhouuw lækker håndværker, men som i reel, venlig og pålidelig :o)

  SvarSlet
 6. Irk! Dét er mange penge!! Jeg bli'r altid så overrasket, når jeg skal bruge penge på den slags. Nye fælge til bilen, fuger, vandtank... Hvor er det sjove i det?! Praktisk har selvfølgelig også sin ret, men det måtte gerne være lidt billigere ;-)

  ... Fik jeg sagt dine fuger er smukt udført?

  SvarSlet
 7. Smukke fuger - ingen tvivl skal der være om det!! men hold kæft, hvor skal man bare tage sin voksenkasket på for virkelig at synes, at man har brugt sine hårdttjente penge godt. Fornuftigt ja, men godt nej. Investerer også selv i sære voksenting som nye mursten og fuger (ka du se, jeg har selv invisteret i fuger for et par år siden...), nye fælge til vinterdækkene, trailer osv. Listen er desværre for lang. Til gengæld sniger der sig også de gode ting ind på listen en gang i mellem som hængesofa til haven, nyt kompaktkamera og leje af ødegård i Sverige. Håber, at sommeren kommer til at byde på mange varme sommeraftner, hvor fuger kan nydes med rødvin og grillmad. Mvh Louise

  SvarSlet
 8. Ok help with the translation are your joints hurting! or I'm lost.
  Happy day Momma!

  SvarSlet
 9. Wow det var godt nok en pæn pris men flotte er de he he. Og så er jeg halvt besvimet efter at ha set billederne af de danske jordbær MUMS!!!!!!

  knus

  SvarSlet
 10. @anne: ja, det er mange penge. Kedeligt mange penge. Og faktisk er det ikke for hele huset, men kun for front og gavl. Vores hus har kun tre sider, da vi hænger sammen med nabohuset og bagsiden trænger heldigvis ikke. Ellers var det da gået helt galt.. pyha..

  @kreafab: hængesofa, kamera og ødegård er superfornuftige og fede ting at bruge sine penge på. Det andet er bare for øv.

  @polkadotpetticoat: my joints are just fine! I just had them done and it looks great. I was just complaining about the cost ;o)

  @tina: åh ja, der er intet der slår smagen af jordbær. Og lige i år synes jeg de er ekstra søde og velsmagende faktisk..

  SvarSlet
 11. Så kom jeg lige til at blive fast læser her og såå tænkte jeg, at du da lige skulle have en kommentar med i købet ;-)
  Jeg fik lige en helt ustyrlig lyst til at kommentere dine fantastisk flotte fuger - med den pris tror jeg på, at du trænger - det ville jeg i hvert fald gøre, gys!

  Fortsat god dag til dig :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...